Duje Klaric CROPIX
Hlače u prvom planu

Elegantno izdanje Ane Rucner kao stvoreno je bilo za svirku uz more

Domaća violončelistica zasvirala je na reviji poznatog brenda i stvorila ugodnu atmosferu, no mnogima su pogledi padali na njezinu jednostavnu, a opet efektnu kombinaciju kojom se izdvajala iz mnoštva.

Nema boljeg osjećaja nego kada spojite dvije ljubavi, poput glazbe i mode. To itekako dobro zna Ana Rucner, naša poznata violončelistica koja se u ni jednom trenutku ne odriče štikli i elegantnog izgleda, čak i onda kada mora držati violončelo i na njemu prezentirati svoje glazbeno umijeće.

Split, 100720.
U sklopu modne revije Duchess womens wear fashion show SS20 kolekcija za ljeto po prvi put u Hrvatskoj predstavio se novi ljetni nauticki proizvod ImaJet koji se pokrece na struju.
Revija i prezentacija ImaJeta odrzala se na plazi hotela Radisson Blu Resort
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric CROPIX
Ana Rucner zasvirala je na reviji brenda Duchess za proljeće/ljeto 2020.

Jer tko je rekao da izvođači klasike ne mogu pratiti trendove? Tako je Ana na novoj reviji brenda Duchess užarila atmosferu, kako glazbom, tako i svojom pojavom.

Na običnu bijelu majicu s cool printom, Ana je odjenula hlače predivne zelene boje koja pomalo podsjeća na boju laguna te nije mogla proći nezamijećeno.

Kombinaciju je upotpunila srebrnim cipelama na visoku petu s modernim prozirnim dijelovima. Ovakvi modeli cipela vrlo su popularni ove sezone te ih možemo naći u raznim izvedbama - od klasičnih štikli do ravnih sandala.

Posvećena sinu

U nedavnom intervjuu za Gloriju Ana je otkrila da je nekim ljudima u 'novom normalnom' ostala pozitivno iznenađena, dok su je neki i razočarali. Nikoga nije imenovala, no rekla je kako joj je fokus sada na sinu Darianu.

Danijel Galić
Glazbenica je posvećena sinu, ali i novim projektima, kojih ni tijekom epidemije koronavirusa ne nedostaje.

"Jako sam fokusirana na odgajanje svog 14-godišnjaka i sve vrijeme i dalje najviše posvećujem njemu, a pogotovo sada kada se svakodnevno suočavamo s elementarnim nepogodama. Sve ostalo će doći taman kada treba", poručila je.

Kolekcija Duchess Snježane Mehun u fokusu je imala lepršave dnevne i večernje haljine, kao i kupaće kostime i opremu za plaću te se , baš kao i prethodne, izdvajala upečatljivim bojama i krojevima. Revija se održala u Splitu, a osim Rucner, nisu je mogla propustiti ni ostala poznata lica iz javnog života, poput nekadašnjih manekenki Maje Cvjetković i Antee Kodžoman, pjevačice Nives Celzijus, Andree Šušnjare te manekenke Jelene Katarine Kape, djevojke voditelja Joška Lokasa.

Čitajte i:

Ana Rucner otkriva: 'Na muci se poznaju junaci, za neke više nema mjesta u mom životu'

Ana Rucner ima najčarobniji posao na svijetu: Ususret ljetu svirala je s prvim zrakama sunca

Ana Rucner i Vlado Kalember u zagrljaju: Uvijek si daju potporu

Snježana Mehun oduševila sve kao Sissi... Šetala je u haljini koja ima moć da te 'prepolovi'

Brojne zvijezde okupile se na reviji brenda Duchess u palači Dverce

Linker
13. travanj 2024 14:13