Profimedia, TEMP Rex Features
prošlo je 25 godina

Elizabeth Hurley uskočila u kultnu haljinu iz 1994. godine i pokazala da joj godine ne mogu ništa

Kada se na premijeri romantične komedije 'Četiri vjenčanja i sprovod' pojavila s tadašnjim dečkom Hughom Grantom u Versace haljini sa zlatnim pribadačama, glumica je zavodljivim izdanjem ukrala sve poglede.

Britanka je s poznatim zavodnikom prošetala crvenim tepihom u haljini visokog proreza i dekoltea, a haljina je ostala u sjećanju svima i 25 godina nakon događaja te danas glasi za jednu od kultnih kreacija.

U 53. godini života Liz Hurley izgleda bolje no ikad, a da i danas može uskočiti u svoju haljinu, dokazala je na fotografiranju za časopis Harpers Bazaar. Za potrebe snimanja glumica je odjenula novu, posebno za nju izrađenu verziju kreacije koju je sašila Donatella Versace.

Za časopis se prisjetila te večeri i priznala kako je pod hitno trebala haljinu za premijeru. Reakcije javnosti na to izdanje i danas je iznenađuju.

"Nisam bila spremna, a tada nisam znala ništa o modi. Sjećam se da sam otišla u ured gdje su uzeli jednu haljinu i izvadili je iz bijele plastične vreće. Odnijela sam je doma i sama si napravila frizuru i šminku, boreći se s Hughom za ogledalo, koje nije bilo čak ni dovoljno veliko, u našem sićušnom jednosobnom stanu", ispričala je glumica i rekla da je tada u usporedbi s danas, to bilo poprilično neglamurozno spremanje za crveni tepih.

Elizabeth Hurley and Hugh Grant
'FOUR WEDDINGS AND A FUNERAL', FILM PREMIERE, LONDON, BRITAIN - 1994, Image: 230040805, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Ono po čemu se haljine razlikuju je jedan dugi rukav koji nova verzija ima, no zlatne pribadače i prorez karakteriziraju ovu haljinu. Glumica je kazala kako još uvijek može nositi i model od prije 25 godina. "Iako mi još uvijek pristaje, više je ne bih nosila. Bilo bi to neprimjereno", rekla je Britanka. Na pitanje kako održava svoju vitku figuru, priznala je da ne vježba, no da je zato vrlo aktivna.

Višegodišnja veza koju je imala s britanskim glumcem prekinula se 2000. godine nakon što se on našao u seks skandalu. Na javnom mjestu tada je uhvaćen s prostitutkom zbog čega je izgubio lijepu glumicu, no našao se i na stupu srama. Danas su ipak ostali u dobrim odnosima - Hugh je kum Elizabethinom 16-godišnjem sinu Damienu kojega je glumica dobila s poduzetnikom Steveom Bingom.

Linker
19. travanj 2024 20:24