Operacija šiške

Emily Ratajkowski sama odrezala kosu: ‘Nije baš moje najbolje djelo‘

Manekenka i spisateljica skratila je šiške u videu i podijelila ga kao uputu svim zaposlenim majkama.

Zaposlenim majkama, bile slavne ili ne, nije lako organizirati se i otići frizeru. Zakazati termin ne znači da će ugledati svog frizera jer o njihovom rasporedu odlučuje mališan. Ni manekenka i spisateljica Emily Ratajkowski nije iznimka. Poželjela je odvesti svog jednogodišnjeg sina Sylvestera na plažu, a njezina duga kosa vapi za promjenom. Što poduzeti? Treba uzeti škare i snaći se sam. Kako? Pokazala je u videu objavljenom na TikToku.

"Već sam se šišala sama, ovo mi nije najbolje djelo. Ali poslužit će,” izjavila je manekenka.

@emrata

I know you cant tell a difference at the end ?‍♀️

♬ original sound - Emrata

Trebalo je skratiti kosu tako da joj nekoliko nestašnih, kraćih pramenova pada uz lice kako bi se otvorilo. Pritom treba pripaziti da ne odreže previše. Njezin dječak nakratko je prekinuo šišanje jer je htio vidjeti što mama radi: preslatkog dječaka uzela je u ruke i kad se uvjerio da je sve u redu, nastavila je poduku iz šišanja.

Rezultat je sjajan, skraćeni pramenovi osvježili su njen izgled, a ostatak kose ostao je dug da ga poveže u rep ili napravi punđu. Manekenku su zasuli oduševljeni komentari. Jedna joj je pratiteljica predložila da promijeni boju kose u crvenu jer bi joj to super stajalo.

"Ne iskušavajte me, dala bih se nagovoriti ", zaključila je manekenka u šali.

Linker
16. travanj 2024 09:42