Reuters
modna ikona

Emma Stone: Godina u ormaru miljenice Hollywooda

Ako je suditi po prvih nekoliko dana 2017., ovo će biti fantastična godina za Emmu Stone - kako na poslovnom tako i na modnom planu.

Prije nekoliko dana, 27-godišnja glumica osvojila je prvi Zlatni Globus u karijeri, a ako je vjerovati filmskim kritičarima, ujedno i prvi od mnogih koji je čekaju. Nagradu je dobila za ulogu u najiščekivanijem filmu godine, ljubavnoj drami "La La Land" u kojoj glumi uz bok kanadskom glumcu Ryanu Goslingu. Radi se o ljubavnoj priči glumice i glazbenika koji se zaljube u gradu snova, Los Angelesu, u kojem glumica i sama živi.

Osim filmskih, Emma Stone već mjesecima, koliko traje promocija filma, niže i modne uspjehe. Sve je počelo na venecijanskoj Mostri, gdje je zablistala u srebrnoj Atelier Versace haljini i zasjenila sve svoje kolegice na crvenom tepihu.

Profimedia

U idućim mjesecima riđokosa ljepotica nastavila je birati elegntne krojeve koji joj, zahvaljujući njezinom gracioznom držanju, stoje kao saliveni. Tako je bilo i na dodjeli Zlatnih Globusa, gdje je očarala u vilinskoj kreaciji kuće Valentino.

Emma Stone u kreaciji kuće Valentino

Osim što joj predviđaju blistavu holivudsku karijeru, miljenica Hollywooda je na dobrom putu da postane jedna od najvećih modnih ikona nove generacije, a tim smo povodom izdvojili neke od najboljih lookova koje je predstavila u protekloj godini!

Linker
25. travanj 2024 12:19