instagram
zagrebačkim ulicama

Evo je doma!: Izabel Kovačić ima čizme koje žele sve trendseterice, torbu koju fura Victoria Beckham i jaknu iz Zare

Mlada poduzetnica zna kako zablistati na crvenom tepihu, ali i zagrebačkim ulicama. Njezina fotografija na Instagramu otkrila je da Izabel s lakoćom kombinira dizajnerske i high street komade...

Poduzetnica Izabel Kovačić stigla je kući, a supruga nogometaša Matea Kovačića zna oduševljavati svojim modnim kombinacijama i kada je riječ o opuštenoj šetnji rodnim gradom. Ljubiteljica mode fotografirala se kraj zagrebačke katedrale, a njezina modna kombinacija vrvi hit komadima.

Izabel ima robusne Pradine čizme čija je cijena oko 9700 kuna, a rado ih nosi Viktorija Rađa. Vezice je Izabel omotala oko nogu, a kombinirala ih je uz svijetle traperice. Čizme su dio Prada kolekcije, inače, ove megapopularne čizme, kojima se Izabel već ranije pohvalila na Instagramu, koštaju 1300 eura, što je oko 9700 kuna.

Ivan Saric stand up komedija / Dom Sportova 02.10.2019. / foto: Davor Matota / Viktorija Djonlic Radja
Davor Matota
Viktorija Rađa



Kožna jakna je iz Zare, a poznata dugokosa plavuša nosi i popularnu Birkinicu čija je cijena oko 75 tisuća kuna.

instagram

Nedavno je među brojnim poznatim licima u Londonu na dodjeli British Fashion Awardsa u prosincu prošle godine mnogima zapela za oko. Na crvenom tepihu šetala je uz Juliju Roberts, Rihannu i Annu Wintour, a kako bi sve impresionirala odjenula je dizajnersku haljinu Rasario koja na siteu My Theresa stoji 15 tisuća 700 kuna. Iza ovog brenda stoji ruska dizajnerica Rasida Lakoba.

instagram

Linker
15. travanj 2024 18:37