M-ishka

Fantastičan brend jedinstvenih espadrila koji je osvojio regiju

Predimenzionirana mašna od mekane brušene kože njihov je zaštitni znak, a to je jedan od razloga zašto su ljubiteljice mode u vrlo kratkom roku zavoljele ove jedinstvene proljetne espadrile.

"U eri uniformiranosti i masovne proizvodnje te kao intimni izraz modnog i estetskog doživljala nastao je brend M-ishka.", ukratko nam objašnjava suštinu vlastitog brenda njegova dizajnerica Emilija Katić. Elegantne M-ishka espadrile na tržištu su se pojavile tek sredinom prošle godine, a u vrlo kratkom roku osvojile su našu cijelu regiju; od Slovenije do Srbije, a i šire. Također, Hrvatice su ih već dobro upoznale kroz suradnju s dizajnericom Anamarijom Brkić koja ih je predstavila u sklopu svoje prošlogodišnje jesenske A'marie kolekcije.

Suradnja M-ishka & A'marie

Osmišljene su da probude ženstvenost, sofisticiranost i individualnost, a njihova bezvremenost pronašla je put do brojnih ženskih ormara. Ručno se izrađuju u Srbiji, od kvalitetne brušene kože, a jednostavan i udoban dizajn savršeno podiže predimenzionirana prepoznatljiva mašna.

Osnovni model špagerica, čija je paleta pastelnih nijansi ovog proljeća proširena i nešto upečatljivijim bojama poput žarko žute, Barbie ružičaste i fuksije, bio je samo početak ove modne pustolovine. Bez trke za novim senzacijama brend je nastavio potragu za jedinstvenom M-ishka estetikom. Tako je nastala prva M-ishka Train case torba - produkt igre geometrijskih oblika s najkvalitetnijim plišem.

Ovu će torbu odmah zavoljeti istinski ljubitelji minimalizma jer je oslobođena svih suvišnih detalja i ukrasa, a osmišljena je kao svakodnevni modni dodatak koji postaje komad za sva vremena. "Svi M-ishka proizvodi namijenjeni su modno osviještenim ženama snažnog karaktera koje vjeruju u svoju individualnost i svakodnevno ju smjelo nose." zaključuje Emilija Katić svoju modnu priču na čijem kraju nam je otkrila kako trenutno radi na prvi muškim modelima M-ishka espadrila, a u pripremi je još nekoliko iznenađenja.

Sve dodatne informacije potražite na službenom Facebook profilu.

Espadrile M-ishka, Facebook

Linker
18. travanj 2024 16:45