Instagram
RETRO UZORAK I ZLATNI PRSTENI

Gura male dizajnere: Bella Hadid oduševila u kupaćem kostimu kojeg nije jednostavno nositi

Američka manekenka Bella Hadid često nam predstavi nove i zanimljive dizajnere, a među posljednjima je mlada dizajnerica koja je svijet, nakon što su svi vidjeli Bellu, osvojila retro kupaćim kostimom za koji treba imati hrabrosti.

Dizajneri u usponu omiljeni su Belli Hadid koja se od luksuznih modnih brendova često "odmori" tražeći nova imena na modnoj sceni. Poznata manekenka podijelila je fotografije s odmora, a svima je odmah za oko zapeo njezin kupaći kostim. Radi se o jednodijelnom modelu Louise Ballou koja je potpuno novo ime u modnoj industriji. Retro komad ima upečatljivi print i detalj u obliku zlatnog prstena, a svojim neobičnim izgledom, zbog kojeg treba posebno paziti kad ga se nosi, definitivno privlači pažnju. Kupaći kostim dostupan je na luksuznom web shopu SSENSE, a za njega treba izdvojiti 375 dolara, odnosno oko 2350 kuna.

Instagram

Ime Louise Ballou počelo se primjećivati početkom ove godine, a na tržište se probila zahvaljujući svojoj završnoj kolekciji koju je predstavila na prestižnom Central Saint Martins u Londonu prije dvije godine. Od tada je uspjela svojim komadima privući i neka poznata lica, među kojima je, osim Belle Hadid, i Charli XCX. Osim kupaćih kostima, u svojoj ponudi ima i mrežaste haljine te mini suknje.

Činjenica da je Bella Hadid u njezinom kostimu bila glavna vijest nekoliko dana donijela joj je i nove obožavatelje, a mnogi hvale manekenku što daje "vjetar u leđa" mladim kreativcima i ne poseže isključivo za luksuznim brendovima koji su joj itekako dostupni.

Linker
24. travanj 2024 23:15