ILUZIJA VODE

Heidi Klum je bila glavna zvijezda na premijeri Avatara, njena haljina je neopisiva

U društvu supruga spremno je pozirala fotografima, a svojim je modnim odabirom odala počast hit filmu Jamesa Cameorna, koji slavi tehnologiju i maštu.

Heidi Klum je ponovno dokazala da zna kako privući pozornost na crvenom tepihu. Na dugoočekivanoj hollywoodskoj premijeri filma Avatar: Put vode manekenka je bila dosljedna temi večeri odabravši impresivnu kreaciju koja je oponašala morske valove.

Klum, koja je na glasu kao "kraljica Noći vještica" zbog svoje kreativnosti i ljubavi prema kostimiranju, crvenim je tepihom prošetala u društvu svoga supruga, Toma Kaulitza. Par je spremno pozirao fotografima te svojim modnim kombinacijama odao počast hit filmu Jamesa Camerona, koji slavi tehnologiju i maštu.

image

Privukla je pozornost na premijeri filma Avatar: Put vode

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Heidinu haljinu zaista je teško opisati - istovremeno je i prozirna i neprozirna, zahvaljujući pomno složenim slojevima tila. Kreacija brenda Lever Couture spuštala se s njezinog ramena u fluidni steznik, zatim u lepršavu dugu suknju s prorezom do bedra. Manekenka je cijeli look zaokružila kosom zalizanom unatrag, zbog koje je izgledala kao da je upravo izronila iz vode. Tom se modno uskladio sa suprugom i odjenuo srebrno odijelo i satensku košulju u istoj boji.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, prvi nastavak Avatara slovi za najuspješniji film u povijesti kinodistribucije te je samo u kinima uprihodio gotovo tri milijarde dolara. Cameron je odgađao drugi dio čak 13 godina jer je čekao da se tehnologija za podvodno snimanje dovoljno razvije kako bi Avatar: Put vode mogao biti snimljen pod vodom.

image

Manekenka je odabrala haljinu Lever Couture

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Radnja Puta vode, koji u kina dolazi 16. prosinca, odvija se više od desetljeća nakon događaja iz prvog filma te donosi priču o obitelji Sully - Jakeu, Neytiri i njihovoj djeci, te njihovim tragedijama, nevoljama i bitkama koje vode.

Linker
16. travanj 2024 02:56