Splash
BLAKE LIVELY KAO INSPIRACIJA

Hit komad ove jeseni: Odijela koje ćete poželjeti nositi od jutra do mraka

Odijelo je u ženskim ormarima must have komad već par sezona: prošle godine dominiralo je ono karirano, dok će ove godine – ako je suditi po stajlinzima glumice Blake Lively – biti popularno u svim mogućim izvedbama.

Zvijezda filma "A Simple Favor" posljednjih nekoliko dana promovira svoj novi film, a sve se čini kako se zavjetovala da će cijelu promociju odraditi u komadu koji je nekad bio rezerviran isključivo za muškarce. Blake Lively oduševila je sa svakim stajlingom u proteklih nekoliko dana čiji je noseći komad bilo odijelo u kombinaciji s cipelama Christian Louboutin ili Stuart Weitzman. I dok je tim brendovima obuće bila vjerna, kad su odijela bila u pitanju mijenjala je dizajnere, a samim time smo je vidjeli kako šeće u komadima s različitim uzorcima i od različitih materijala. Pogledajte sve kombinacije koje je pokazala i pronađite inspiraciju za jesenske modne lookove – za posao, ali i večernje izlaske.

Jedan od najzanimljivijih lookova koje je pokazala bilo je odijelo kuće Bottega Veneta s kaleidoskopskim uzorkom, ali u kombinaciji s kratkim hlačama te točkastom zelenom majicom.

Splash
Odijelo Bottega Veneta i sandale Stuart Weitzman

Mnoge je podsjetila na Serenu van der Woodsen, lik koji je utjelovila u seriji Tračerica, kada je na predstavljanje filma stigla u prevelikom, kariranom odijelu Roland Mouret te klasičnoj košulji koju je upotpunila s kravatom i dijamantnim brošem Lorraine Schwartz.

Splash
Odijelo Roland Mouret, torbica Valentino i cipele Christian Louboutin

Nakon upečatljivih uzoraka, Blake se okrenula onom malo klasičnijem - prugastom. Odjenula je trodijelno odijelo brenda Zimmermann koje se sastojalo od prsluka, hlača širokih nogavica i sakoa.

Splash
Odijelo od tri dijela Zimmermann

Splash
Ispod sakoa i prsluka odijenula je bluzu s prozirnim rukavima

Vjerojatno najupečatljivija kombinacija bilo je odijelo u neonsko zelenoj nijansi, koje je dio muške kolekcije brenda Versace za proljeće iduće godine, a jarkost nije primirila nekim komadom u nježnijoj nijansi, već je odjenula majcu iste boje.

Splash
Versace neonska kombinacija

Iako je bio vrući dan u New Yorku, Blake je prošlog tjedna na sebe stavila čak dva blejzera koje je kombinirala s baršunastim hlačama, ali ispod njih nije nosila ništa.

New York, NY  - Actress Blake Lively steps out looking casual leaving her hotel in New York, on her way to photo shoot

Pictured: Blake Lively



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 382969810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Odijelo i blejzer Brunello Cucinelli i Christian Louboutin štikle

Nakon nekoliko elegantnih izdanja, Blake je pokazala i kako nositi odijelo u ležernijim situacijama: hlače koje su sezale nešto iznad gležnja kombinirala je s blejzerom iste nijanse te klasičnom, bijelom košuljom, a prvi put je umjesto štiklli odabrala oksfordice.

Splash
Kombinacija Vivienne Westwood

Nakon što je u nekoliko dana prošetala nekoliko luksuznih odijela, činilo se kako Blake više ne može iznenaditi, ali glumica je pokazala da ima još jednog modnog asa u rukavu kada je stigla na dodjelu MTV Video Music Awards i crvenim tepihom prošetala u neobičnom, bijelom odijelu. Blejzer ukrašen kristalima pao je u drugi plan zahvaljujući širokim hlačama koje su s bočne strane bile plisirane pa su kod kretanja ostavljale dojam da se radi o suknji.

NEW YORK, NY - AUGUST 20:  Blake Lilvey attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City.  (Photo by Nicholas Hunt/Getty Images for MTV)
Getty Images for MTV
Bijeli look kuće Ralph&Russo

Splash

Linker
14. travanj 2024 12:48