Stella Leboš
Kolekcija "NY Velvet Underground"

Hit materijal baršun ovaj put u ulozi zanimljivog komada nakita

Nova kolekcija nakita BADU na zanimljiv način spaja hit materijal sezone - baršun s komadima od mesinga, bakra i aluminija.

Večeras u zagrebačkom Meštrovićevom paviljonu počinje sedmi artOmat - najuzbudljiviji sajam nekonvencionalnih predmeta i definitivno mjesto inspiracije za kupnju božićnih darova. Kolekcijebrojnih kreativaca koji će tamo izlagati su privedene kraju, a pakiranja spremna čekaju službeno otvaranje u 19 sati. U tom su raspoloženju trenutno i dvije kreativke, Tea Momčilović iz brenda The All i Jelena Malenica. Njih dvije potpisuju fantastičnu novu kolekciju brenda nakita BADU pod imenom "NY Velvet Underground".

Stella Leboš

Talenat i kreativna crta su ove dvije 'slučajne' prijateljice povezali u zanimljiv projekt koji je rezultirao bezvremenskom kolekcijom nakita čiji su komadi itekako nosivi u svakodnevnim kombinacijama, s decentnom dozom šarma s istoka. Mesing, bakar i aluminij izvrsno su se stopili s brušenom eko kožom i baršunom, dok geometrija i minimalizam flertuju s umjerenom dozom kiča.

Stella Leboš

Kolekcija unikatnog nakita dizajnirana je kako bi bila funkcionalna i jednostavna pri nošenju, a zanimljivi detalji poput kopčanja i vezivanja dodatno zaokružuju svaki komad. Zanimljivo izgleda i kombiniranje i nekoliko komada nakita iz kolekcije. Nakon što su djevojke uspješno predstavile kolekciju na bečkom Edelstoff marketu, spremne su i za zagrebački artOmat. Tamo vas čekaju na broju 7, a sve dodatne informacije pratite ovdje.

Stella Leboš

Stella Leboš

Stella Leboš

Stella Leboš

Stella Leboš

Linker
14. travanj 2024 22:31