mango.com
Šest modela

Hit modni dodatak: Ove naušnice nabavite sada i nosite još i cijelu jesen!

Statement naušnice ne silaze s popisa it komada za 2017. godinu. Poznate dame biraju ih za crveni tepih, a sjajni visuljci šeću i modnim pistama. Nose se okrugle, rasparene, s resicama, geometrijske... Evo koje su naušnice trenutno popularne, a bit će in i u jesenskoj sezoni.
Okrugle

asos.com
Okrugle Monki (8,11 eur)

Što veće, to bolje - pravilo je koje vrijedi za ovaj tip naušnica. Iako su se u ponudi dućana pojavile i one ukrašene kamenčićima i one nepravilnog oblika, klasični zlatni kolutovi ipak su prvi izbor poznatih dama poput Jennifer Lopez, Selene Gomez, Hailey Baldwin...

Geometrijskog oblika

mango.com
Geometrijske Mango (99,90 kn)

One koje ne vole blještavi nakit odabrat će šik geometrijske metalne naušnice. Birati se može između mnogo različitih oblika, a osim onih metalnog sjaja, mogu se pronaći i one u jarkim bojama.

S resicama

zara.com
S resicama Zara (99,90 kn)

Apsolutni hit ovog ljeta su modni dodaci bogato ukrašeni resicama. Može ih se pronaći u svim dužinama i bojama duginog spektra, a klasičarke koje žele "izaći iz svojih okvira" biraju one s crnim končićima. Toliko su popularne da na Instagramu imaju hashtag #tasselearrings koji broji preko 110.000 fotografija.

U obliku loptica

netaporter.com
Loptice Kenneth Jay Lane (80 eur)

Pristaju uz dnevne odjevne kombinacije, a idealne su i za one večernje - loptice u jarkim bojama koje vise s ušiju u trenu podižu svaki outfit.

Rasparene naušnice

zara.com
Rasparene Zara (99,90 kn)

Nosile su ih manekenke na modnoj reviji Marni, a nakon debija na pisti pojavile su se i na policama high street dućana. Jedna je veća, a druga manja, no ne morate se držati tog pravila - budite sam svoj majstor i iskombinirajte više pari naušnica.

Dugačke

mango.com
Dugačke Mango (79,90 kn)

Što sjajnije, sa što više ornamenata i po mogućnosti da dosežu do ramena - takve su naušnice ove sezone među najtraženijima.

Linker
19. travanj 2024 09:58