hit ljeta

I Rebel Wilson je ulovio trenutno najveći trend koji je tek na početku popularnosti

Barbiecore su zavoljele mnoge svjetske zvijezde, a nekako nam se čini da ovo nije prolazni trend već da će se zadržati i kroz jesen.

Glumica Rebel Wilson otkrila je na početku ljeta da je u vezi s Ramonom Agrumom. Iako je bila u nekoliko veza s muškarcima, u Agrumi je pronašla, kako je napisala na Instagramu, "Disneyjevu princezu" s kojom voli izlaziti na sportske događaje.

Naime, Wilson i Agruma zajedno su došle pogledati meč prvog kola US Opena na kojem je igrala Serena Williams i to u vrlo zanimljivim outfitima. Rebel je baš kao i mnoge druge zvijezde oduševio Barbiecore trend koji je postao hit ove sezone zahvaljujući nadolazećem filmu s Margot Robbie u glavnoj ulozi koja će glumiti najpoznatiju holivudsku plavušu - Barbie lutku.

image

Rebel Wilson i Ramona Agruma.

DUBREUIL CORINNE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Glumica je isfurala haljinu i kratku jaknicu u vintage stilu s potpisom brenda Courrèges. Look je upotpunila cipelama sa špicastim vrhovima i najtraženiju torbu na svijetu - Hermès Birkin u crnoj boji.

Njezina djevojka također je bila u ženstvenoj kombinaciji, no ona je pak izabrala klasičnu "malu crnu haljinu" s velikom bijelom kragnom i dvobojnim sandalama.

image

Na tribina je pala i pusa.

USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da Rebel nosi Barbiecore, no očito joj se ne sviđa monokromatski pink look, već ružičastu kombinira s drugim bojama, dajući tako svakom stajlingu vlastiti vrckasti pečat.

image
ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako je za jedan događaj u Malibuu ranije ovog mjeseca nosila ružičasti kombinezon u spoju sa zagasito žutim cipelama i torbicom. Ove dvije kontrastne boje sjajno se nadopunjuju i ostavljaju razigran dojam.

Linker
20. travanj 2024 09:23