Anica Kovač
 Davor Matota
sa zagrebačke špice

I u špeceraj dotjerana od glave do pete: Anica Kovač spojila odijelo i tenisice kako samo ona zna

Neiscrpna modna inspiracija nam je naša bivša misica koja neopterećenim, ali šik modnim ukusom uvijek privuče pažnju. Često je vidimo u centru Zagreba, uvijek u odličnim modnim kombinacijama i s osmijehom na licu.

Tenisice i odijelo - zašto ne? Jedna od naših najpoznatijih misica uvjerila nas je da ovo može biti dobitna kombinacija, u njezinom slučaju za obavljanje obveza u centru Zagreba, no isto tako i za druge prilike, poput odlaska na posao.

Anica Kovač uskočila je u tenisice brenda Golden Goose i sivo odijelo kariranog uzorka i dobila outfit koji uz promjenu modnih dodataka, poput cipela na petu može postati stajling za večernje prilike. Ženska odijela već su neko vrijeme omiljena modna kombinacija koju obožavaju naše slavne dame. Dolaze u raznim varijacijama, od crnih u stilu smokinga s hlačama cigareta kroja, do onih u jarkim i otkačenim bojama ili uzorcima. Bivša Miss Hrvatske nosila je uzorak koji nikada nije 'out', sivi karirani te odijelo koje njezinoj figuri odlično stoji. Dugi sako i hlače širokih nogavica sparila je sa sportskim stilom, odnosno tenisicama i ogrnula se velikim šalom. I ostali modni dodaci bili su u crnoj boji, poput pojasne torbice s potpisom luksuzne kuće Balenciaga.

Spica / Zagreb 28.12.2019. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota
Anica Kovač

Manekenka koja sa suprugom Robertom Kovačem, nogometnim trenerom, ima kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka u ruci je nosila i veliku košaru s raznim namirnicama, pa se čini da su pripreme za obiteljski ručak ili doček Nove godine u punom jeku. U svakom slučaju - i pri odlasku u nabavku Anicu je teško sresti u nesređenom izdanju.

tessabit.com
Balenciaga kožna pojasna torbica, 1250 eura

Linker
18. travanj 2024 04:28