Modna zagonetka

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Poznata hrvatska influencerica na svom Instagram profilu redovito oduševljava fotografijama koje izgledaju kao da su preslikane iz modnog časopisa, a njezini fanove posebno vole kad ih uključi u raspravu vezanu za modne kombinacije.

Magistra prava i poznata influencerica Lidija Lešić na svom Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svojim odjevnim kombinacijama.

Lidija, koja se ovog ljeta ne odvaja od omiljenih sunčanih naočala s bijelim okvirima, svakih nekoliko dana svojim obožavateljicama daje inspiraciju za ljetne outfite, koji u isto vrijeme izgledaju trendi i bezvremensko, a koje kombinira s nevjerojatnom lakoćom.

/

Proteklog je vikenda na svom Instagram profilu objavila simpatičan modni upit, kako bi doznala prolaze li bolje minice ili midi suknje.

Na dvije, gotovo iste fotografije, napravila je samo malu razliku suknjom modne kuće Mona, koja ima patentni zatvarač pa se može nositi na dva načina te sljedbenike upitala: "Mini ili midi?", i time potaknula lavinu komentara.

Instagram

Kombinacija s bijelim topićem i uskom traper suknjom, bez obzira na duljinu, oduševila je Lidijine pratitelje koji su većinski glas odlučili dati minici koja manekenski građenoj Lidiji odlično stoji.

Mnogi su zaključili da bi je u minicama, koje rijetko nosi, ipak trebali viđati češće.

Koji se look vama više sviđa?

Čitajte još:

Mrlje od kave samo Lidija Lešić može ovako glamurozno isfurati

Za njima luduju kraljice i princeze: Letizia se ne odvaja od udobnog para cipela koje pristaju uz sve

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Linker
18. travanj 2024 22:41