Stilska inspiracija

Jadranka Sloković modu ima u malom prstu: Najviše voli spajati klasiku s modernim komadima i u tome je majstorica

Jedna od najelegantnijih domaćih dama svakako je poznata odvjetnica koju ne možemo vidjeti ne sređenu. Za jedan važan glazbeni događaj odabrala je košulju koja se i bojom i krojem odlično uklopila u njezin stil.

Bilo da centrom Zagreba šeta sa svojim psom ili se pojavi na nekom događaju, poznata odvjetnica Jadranka Sloković uvijek se trudi biti maksimalno elegantna. No, ona kao da to radi na vrlo ležeran, nezahtjevan način, a nekada je tako i najbolje. Njezin stil je damski, ženstven, a opet i jednostavan, a upravo tom jednostavnošću postiže najbolji efekt.

image
Jadranka Sloković i Čedo Prodanović
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Na "Arsenal ljetne noći" u čast velikog Arsena Dedića Jadranka se pojavila u vrlo elegantnoj kombinaciji, a društvo joj je pravio Čedo Prodanović. Iako obično bira klasične komade, odvjetnica pomno prati modne trendove pa klasiku spaja s onim što je trenutno hit. Crne duge hlače na crtu odjenula je na košulju baby plave boje koja je imala nekoliko sjajnih, upečatljivih detalja.

image
Gdje god se pojavi, Jadranka Sloković uvijek je elegantna.
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Košulja je napravljena od profinjene organze, dok je središnji dio ukrašen pamučnim dijelom koji podsjeća na one velike kragne kakve su se nekada nosile, a sada su ponovno popularne. Ova nježna boja Jadranki odlično odgovara uz njezinu plavu boju kose.

Čitajte i: Jadranka Sloković na špici isfurala traperice kakve na njoj rijetko viđamo

Obuća i modni dodaci bili su jednobojni i jednostavni jer je košulja bila zvijezda outfita - crne sandale, klasična crna torba i par komada nakita bili su taman; sve više bilo bi previše.

image
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Jadranka je i u privatnim trenucima odlično odjevena. Za shopping, kave i šetnje najčešće bira traperice koje kombinira s majicama bogatima uzorcima i sakoima ili pak jednobojnim bluzama s nekim cool detaljem.

image
DAVOR MATOTA/CROPIX

Tako je za jedno popodne na špici zablistala u trapericama širokog kroja, bijeloj bluzi s volanima na sredini i bijelim čizmama na petu, dok je druga varijanta u fokusu imala oversize bijelu košulju s podignutom kragnom koja se može zavezati kao marama, crne hlače i neutralne balerinke.

image
DAVOR MATOTA/CROPIX

Treća pobjednička kombinacija sadržavala je također traperice i to trapezice, prugastu majicu i crni sako. Vrlo šik i moderno!

Linker
23. travanj 2024 18:33