Iznenađenje ...

Jason Momoa posluživao putnike na letu za rodne Havaje, otkriveno zašto

Preuzeo je ulogu stjuarda nudeći im izvorsku vodu iz ekološki prihvatljivih, aluminijskih boca kao zamjenu za jednokratne, plastične.

Već je samo putovanje na Havaje ostvarenje sna, a sretnici koji su se nedavno iz Los Angelesa u zrakoplovu Hawaiian Airlinesom uputili na odmor na rajsko otočje, dobili su nevjerojatno iskustvo letjeti u društvu - Jasona Momoe.

Holivudski glumac i jedan od najpoznatijih Havajčana tom prilikom je preuzeo ulogu stjuarda. Kabinsko osoblje dalo mu je, na njegov zahtjev, kolica s osvježenjem, a Aquaman je zataknuo cvijet za uho i pojavio se pred iznenađenim putnicima, piše People.

Razgovor je izgledao otprilike ovako: "Dobar dan, ja sam Jason Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske boce?"

Nitko ga nije odbio. Onima koji su trebali dodatno objašnjenje glumac je rekao da sudjeluje u akciji osvješćivanja turista koji putuju na prekrasnu destinaciju i jedini dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama - da dobro razmisle trebaju li im jednokratne plastične boce s vodom?

On im, pak, nudi ekološki prihvatljivu zamjenu i selfie. Dakako, u zrakoplovu je nastao urnebes. Glumac je posebnu prigodu dokumentirao na svojem Instagram profilu, a sretnici kojima je bio stjuard podijelili su na društvenim mrežama svoje videozapise i fotografije. Nema potrebe isticati da su postali viralni.

Linker
19. travanj 2024 21:20