Svaka čast!

Jedna je kraljica zagrebačke špice! Svi se trude, no pobjedu uvijek odnosi supruga slavnog rukometaša

Olja Vori obožava modu. Sjajna je vijest što je pritom supruga Igora Vorija sjajno građena pa joj različite duljine, materijali i krojevi - svi redom pristaju kao saliveni. Stoga - modne greške rijetko piše.

Jedna je kraljica zagrebačke špice. Iako neokrunjena, Olja Vori istinska je vladarica centra Zagreba, kojim rado šeće svakog vikenda. Modne kombinacije promišljene su do zadnjeg detalja, ova velika zaljubljenica u modu nikad ne razočara. U javnim pojavljivanjima uvijek blista - trendove pomno prati i uz široki osmijeh pokazuje koliko se u svemu što nosi, dobro osjeća.

Čitajte i: Olja Vori nije odoljela novom trendu u manikuri: Na špici pokazala kakvi su nokti hit sezone

Proteklog vikenda tako je špicom prošetala u seksepilnoj kombinaciji čizmi do koljena, haljine, balonera i šala. U ruci je nosila i smeđu torbu te vrećicu punu tulipana, koji su dodatno naglasili ljepotu njezine kombinacije i najavili proljetne, blagdanske dane koji su pred nama.

image
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

Ni prije tjedan dana nije odoljela tulipanima, pa smo je i tada na špici uhvatili kako šeće centrom grada u besprijekornoj kombinaciji, s divnim buketom u ruci. Splitska trendseterica tada je pokazala da je prigrlila novi trend u manikuri, njezini nokti u svim nijansama ružičaste savršeno su se uklopili uz buket koji je nosila u rukama. Olja jednostavno nikad ne razočara.

Linker
04. listopad 2022 14:18