Profimedia, INSTAR Images, ROGER WONG
dva looka za promatranje

Jedne od udobnijih, a odličnih cipela 'u špic' ove jeseni nosi Charlize Theron

Dva stajlinga i oba klasična i u hlačama pokazala je u New Yorku ovih dana (pre)zaposlena Charlize Theron - jedan za odlazak u jutarnji televizijski show, a drugi za večeru uz svijeće.

Charlize Theron ovih dana ima pune ruke posla jer promovira čak dva svoja velika projekta - animiranu adaptaciju filma "Obitelj Adams" te dramu "Bombshell" u kojoj glume i Margot Robbie i Nicole Kidman, a u kina stiže u prosincu.

Tim je povodom gostovala i u vrlo popularnoj emisiji "Good Morning America", a paparazzi su je uhvatili ispred studija gdje je pozornost okupljenih plijenila osobitom odjevnim stilom. Čak 4630 kuna košta svijetlo plava košulja s potpisom omiljenog joj dizajnera Alexandera Wanga, a kombinirala ju je uz hlače kakve se trenutačno mogu iskopati i po svim lancima ulične mode - visokog struka s remenom od istog materijala i dužine do pola listova. Ovom njezinom izgledu poseban su začin dale cipele - ravne, kožnate loaferice brenda Santoni s preklopom na dvije kopče te vrhovima koji idu 'u špic'. U ovoj kombinaciji doista je još jednom pokazala da žena u komadima odjeće koji su bliski muškoj modi može izgledati vrlo moćno, ali i ženstveno.

, New York, NY - 20190924 Charlize Theron at Good Morning America.

-PICTURED: Charlize Theron
-, Image: 472902919, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images, ROGER WONG
Profimedia, INSTAR Images, ROGER WONG

Tijekom dolaska na večeru u društvu koje je krila oduševila je u hlačama širih nogavica, jednostavnom crnom topu i salonkama. Sve je "podigla" jednim jedinim, moćnim komadom stajlinga, a to je - narančasti blejzer.

Dio ruke oko zgloba već joj je duže vrijeme zaštićen posebnim zavojem, no javnosti nije poznato kako se ozlijedila.

New York, NY  - Charlize Theron looks stylish in an all-black ensemble and orange blazer while out and about in New York.

BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2019, Image: 472984227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, Fernando Ramales / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, Fernando Ramales / BACKGRID

Linker
25. travanj 2024 21:52