Haljina o kojoj će se pričati

Jennifer Lopez na premijeri svog dokumentarca zasjala u kreaciji koja spaja seksipil i eleganciju

J.Lo na svakog javnom događanju oduševi izborom outfita, a sada je za važan trenutak u karijeri izabrala haljinu koja reflektira njezinu odvažnost, snagu i šarm.

Svakog proljeća u New Yorku održava se filmski festival Tribeca, a ove je godine u prvom planu bila Jennifer Lopez i njezin dokumentarac Halftime. Latino zvijezda je na premijeru filma koji će se prikazivati na Netflixu došla u vrlo upečatljivom stajlingu. Slične kreacije s mnogim izrezima i prozirnim dijelovima nosila je nebrojeno puta, a ona je jedna od rijetkih koja ih može isfurati na glamurozan način.

Haljinu s potpisom Toma Ford​a od kombinacije pliša i prozirnog materijala kombinirala je s crnom plišanom torbicom, sandalama na petu i elegantnim Lorraine Schwartz visećim naušnicama uz jednu od njezinim omiljenih frizura - visoki rep.

Čitajte i: J. Lo izdominirala kao kraljica stila! Pogledajte najbolje kreacije s dodjele MTV Awardsa

U razgovoru za Entertainment Tonight uoči premijere, Jennifer je podijelila uzbuđenje što će konačno pogledati film.

"Jedva ga čekam pogledati. Nisam vidjela gotov projekt. Nervozna sam, ali i uzbuđena i ne bih to htjela napraviti igdje drugdje osim ovdje u New Yorku", rekla je J.Lo.

image

Jennifer Lopez
Tribeca Film Festival, Opening Night, Netflix's 'Halftime' Premiere, Arrivals, New York, USA - 08 Jun 2022,Image: 698225195, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Kristin Callahan/Shutterstock Editorial/Profimedia

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Halftime (Poluvrijeme) dolazi na Netflix 14. lipnja, a fokusira se na na Lopezinu desetljećima dugu karijeru u industriji, s naglaskom na njezinu izvedbu u poluvremenu Super Bowla 2020.

Jennifer je u intervjuu dodala da je tek na poluvremenu karijere, baš ako što to sugerira naslov dokumentarca.

"Stalno to govorim. Baš je smiješno, pričali smo o tome danas. Pobjednici se rađaju u trećem i četvrtom poluvremenu. Osjećam da mi je puno toga ostalo za napraviti i jako sam uzbuđena zbog toga. Mislim da je ovo samo poluvrijeme", poručila je glazbenica.

U traileru filma ističe se nekoliko izazova s kojima se suočavala tijekom svoje karijere, uključujući borbu s tim da je u Hollywoodu shvate kao ozbiljnu umjetnicu i osudu koju je rano dobila od javnosti i medija.

Linker
18. travanj 2024 09:03