modna inspiracija

Jesen u stilu Sarah Jessice Parker: Glumica fantastično nosi komad bez kojeg ne možemo u hladnijoj sezoni

Ako za nekoga možemo reći da razbija kišne dane na ulicama New Yorka, onda je to zvijezda serije ‘Seks i grad‘. Dok snima nove epizode, o njezinom stajlingu brinu se stilisti, no u privatno vrijeme sama spaja komade i to joj sjajno ide, posebice onaj bez kojeg ne bismo mogli preživjeti hladnije mjesece.

Glumica Sarah Jessica Parker ovih dana punom parom snima svojevrsni nastavak popularne serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That". Mnogi fanovi koji željno iščekuju nove epizode, ali i modni kritičari, već su oduševljeni brojim outfitima na setu, kako glavne protagonistice, tako i njezinih prijateljica.

Posljednje viđeni stajling sa seta bio je totalno u stilu Carrie Bradshaw - baby plava haljina - kaput sa simpatičnom kragnom i gumbićima koju je glumica odjenula na crne salonke s efektom laka i fantastičnu torbicu u istoj boji.

image

Na setu serije 'And Just Like That'.

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

No, s obzirom na to da je Sarah šest godina provela na setu Seksa i grada, nosila fenomenalne kreacije poznatih dizajnerica i sigurno upijala stilske savjete modnih stilista, ni u privatno vrijeme nije manje glamurozna pa čak i u obavljanju svakodnevnih obveza.

Čitajte i: Zna se kad izlaze nove epizode serije ‘Seks i grad‘! Uskoro uživamo u avanturama glavnih junakinja

image

Karirano na karirano? Apsolutno!

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ako za neki komad možemo reći da ga itekako zna isfurati, onda je to kaput kojeg često nosi u raznim kombinacijama. Karirani uzorak ove je godine jedan od najvećih hitova i ima ga posvuda, a posebno dobro izgleda upravo na kaputima. Kao prava modna znalka, Sarah kombinira karirani kaput s kariranom haljinom i visokim kožnatim čizmama.

image

Tko je rekao da kocke i životinjski uzorak ne idu zajedno?

MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Sarah Jessica majstorica je u spajanju naizgled nespojivog, posebice različitih uzoraka. Za jednu posebnu prigodu tako je pokazala da kocke i životinjski uzorak, u ovom slučaju uzorak leoparda, idu fantastično jedno s drugim. U fokusu je opet bio kaput, a ni mrežaste čarape ni cipele nisu bili ništa manje cool.

Čitajte i: Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

image

Sarah Jessica Parker na putu do Late Showa u New Yorku.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Takozvani špricani kaputi nosili su se u prošlim vremenima, no popularni su i danas. Onaj nešto šireg kroja u bordo boji s velikom kragnom glumica je nosila na haljinu sjajnog materijala, mrežaste čarape i šljokičaste cipele. Odličan outfit za izlazak!

image

Još jedan izvrstan karirani kaput u izvedbi Sarah Jessice Parker.

STEVE SANDS/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Još jedan kaput s kombinacijom vrlo popularnog houndstooth uzorka Sarah je spojila sa šarenom bluzom, ljubičastim čarapama i rukavicama u istoj boji te plavim salonkama. Igra boja u ovom outfitu zaista je odlična i sjajno opisuje glumičin vrckavi karakter.

image

Sarah Jessica Parker voli i popularne teddy kapute.

ELDER ORDONEZ/SPLASH/PROFIMEDIA

Ni Sarah ne može odoljeti toplim bundama, popularno zvanim teddy kaputima, posebice kada mora obaviti nešto u gradu. Smeđi teddy je odlučila spojiti sa sivim trapericama i zelenim čizmama, a fora detalj su velike slušalice i neizostavne sunčane naočale.

Čitajte i: Čitajte i: Cure iz 'Seks i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

image

Kratka bundica na traperice i čizme uvijek je dobar izbor.

LISVETT SERRANT/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Bundice, posebice kratke, super idu i na bezvremenske traperice, a Sarah zna kako od jednostavnih komada napraviti modni spoj vrijedan divljenja. Kožnate čizme i torba te bogati niz narukvica bili su izvrsna nadopuna cijelom outfitu.

image

Sarah čak i punjenu jaknu može napraviti posebnom.

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I za kraj - pufasta jakna. Ni ove godine im ne manjka na popularnosti jer su punjene jakne savršene za hladnije vrijeme. I to ne bilo kakve. A ne...Sarah bira one s nekoliko uzorka jer ne želi da joj 'radni' outfit bude dosadan. Cargo hlače, klompe, obična majica i ruksak simpatično je uklopila s kaputom, samo bismo joj ipak navukli čarape jer gola stopala u ovim danima definitivno nisu poželjna.

Linker
19. travanj 2024 06:20