Modni tandem

Još jedno upitno izdanje Megan Fox! U kombinaciji koja rijetkima dobro stoji pozirala uz partnera koji ju je zasjenio

Glumica i glazbenik opet su pokazali da oni na sebe mogu staviti kombinacije koje rijetkim ljudima dobro pristaju, a ovog puta tema njihove odjeće bila je ružičasta i srebrna.

S popuštanjem pandemijskih mjera zaredale su se i dodjele nagrada u glazbenom i showbusiness svijetu, a ovaj par jedva je dočekao da zajedno pokore sve crvene tepihe. Tako su i ovog puta Megan Fox i njen partner Machine Gun Kelly ukrali svu pažnju na dodjeli nagrada iHeartRadio Music.

Glumica i glazbenik još jednom su bili modno usklađeni i vrlo bliski ispred fotoaparata, a on se opet pobrinuo da isfura neke bizarnije detalje. Ovog puta nije imao crni jezik, ali je umjetnim noktima u maniri Edwarda Škarorukog opet došao u centar pažnje.

image
Megan Fox ovog je puta zablistala u ružičastom satenu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ljepša polovica para odjenula je uski satenski kombinezon u ružičastoj boji, jedino što je odudaralo su srebrni detalji puni cirkona. Gornji dio kreacije sašiven je u stilu korzeta, sa srebrnim naramenicama zavezanima u čvor.

Čitajte i: Zaljubljeni, divlji i usklađeni! Megan Fox u odvažnom dizajnerskom komadu proslavila nagradu svog dečka

Do najsitnijih detalja

Zanimljivi detalji u srebrnom tonu nalaze se i na nogavicama koje su ukrašene s po tri gumba od blještavih kamenčića istu temu pokazala je i na cipelama, koje su također posute cirkonima.

image
Modna kombinacija razrađena do najsitnijih detalja.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovu modnu kombinaciju promišljenu do najsitnijih detalja ipak je nekako uspio zasjeniti njezin četiri godine mlađi dečko. U kombinaciji boje slonovače s ružičastim detaljima i glazbenik je odabrao sjajne materijale, no ni njegove kratke srebrne hlače, kao ni nategnute sportske sokne nisu toliko skrenule pozornost na njega, kao neobična manikura s dugačkim i zašiljenim noktima.

Machine Gun Kelly tom je rukom držao svoju partnericu, s kojom se ipak modno uskladio - ružičastu boju imao je na noktima, čarapama, a i na sakou na koji je postavio ružičasti konac.

image
Machine Gun Kelly i Megan Fox ukrali su svu pažnju na crvenom tepihu.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 05:40