shoppingoholičar

Kako izgleda najbrži shopping s Jurajem Šebaljem?

Juraj nije puno dvojio u svom izboru kod kupnje iako je zapeo na izboru obuće i traperica u Replayu. Odlučio se počastiti sa svime i tako skratio muke, kao pravi shoppingoholičar.

Jeste li se ikada zapitali tko je najbrži čovjek na svijetu? Možda ne znate tko je na svijetu, ali možete pogađati tko je najbrži čovjek u Hrvatskoj - Juraj Šebalj, poznati vozač automobilskih rallyja. Ne samo da ga brzine slijede u vožnji automobila, već i ekspresno obavlja shopping.

image

Juraj Šebalj u Designer Outletu Croatia

JOSIPA UZELAC

Ni Juraj nije mogao odoljeti Black Week popustima koji traju do 27.11.2022. pa je projurio po Designer Outletu Croatia i obavio najbrži shopping ikada. Brzi shopping lako je obaviti kada imaš veliki izbor odličnih modnih komada poznatih brendova kao što su: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Ted Baker, GAP, Europa 92, Watch Centar, Aldo, Fashion&Friends, Superdry, Gant, Benetton, Converse i brojni drugi.

Kako biti brz u shoppingu kada ti se sve sviđa?

image

Sve mu se svidjelo

JOSIPA UZELAC

Juraj nije puno dvojio u svom izboru kod kupnje iako je zapeo na izboru obuće i traperica u Replayu. Odlučio se počastiti sa svime i tako skratio muke, kao pravi shoppingoholičar. Ako vam je brzina u krvi kao što je Juraju Šebalju, nećete se ni okrenuti, a ruke će vam biti pune vrećica pogotovo uz Black Week popuste do -70% zbog kojih je kupnja brža i od samog Juraja.

Osim dobrog shoppinga, Black Week donosi popuste i na vaša omiljena goriva! Od 21. do 27. studenog svaki račun iz Designer Outlet Croatia trgovina u iznosu od minimalno 200 kn (26,55 eur) na benzinskoj postaji Shell Ivanja Reka donosi 0,50 kn (0,07 eur) popusta po litri za oba Shell V-Power goriva.

Osvoji sportsku vožnju s Jurajem Šebaljem

image

Zadovoljan obavljenom kupnjom

JOSIPA UZELAC

Za sve brze shoppingoholičare Designer Outlet Croatia pripremio je i nagradni natječaj u kojem troje najkreativnijih i najbržih osvaja sportsku vožnju s Jurajem u njegovoj jurilici! Nagradni natječaj održava se na Facebook stranici Designer Outleta Croatia do 28. studenoga, a sve što trebate jest u komentarima objaviti autorski odgovor na pitanje "S kime obavljate najbrži shopping i kako on izgleda?" i imati jedan ili pak zbir računa u minimalnom iznosu od 200 kn (26,55 eur) potrošenih u Designer Outletu Croatia tijekom perioda od 21. do 28. studenog 2022. Pravila nagradnog natječaja potražite na linku.

image

Pronašao je vremena i za kratku pauzu

JOSIPA UZELAC

Uživajte u najbržem shoppingu na otvorenom!

Linker
18. travanj 2024 10:14