Ukradi stil

Kako se za posao dotjerati ‘po pravilima‘, a opet izgledati zanimljivo? Slavna američka stilistica zna odlične trikove

Ako na posao uvijek nosite tri iste kombinacije te se bojite izaći iz komfort zone zbog nametnutog ‘dress code-a‘, dobra je vijest da možete poštivati pravila bez odricanja od stvari koje volite. Evo kako.

Ako itko zna što je trenutni, ali i što će biti budući modni hit, to je američka stilistica Linda Fargo (55).

Kao vizualna direktorica luksuzne robne kuće Bergdorf Goodman smještene na njujorškoj Petoj aveniji odabire, naime, modele iz dizajnerskih kolekcija koje će se naći u prodaji. A kako je pritom dio korporacije, zna što treba poslovnoj ženi da bi bila dotjerana po ‘pravilima’.

Ove sezone izbor joj je pao na klasično elegantne komade poput crnih hlača, u kombinaciji s atraktivnim detaljima kao što je tunika vizualno snažnog uzorka i sandale s metalnim ukrasima.

image
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

A ako vam ovog ljeta treba malo modne inspriacije, pronašli smo slične komade po uzoru na Lindu kojima možete obogatiti svoj ljetni modni izričaj.

Čitajte i: Ideja za outfit pred radni tjedan! Jessica Alba bilježi poslovne uspjehe, a slavi ih titulom kraljice street stylea

U trendu je šareni kolorit koji se sjajno komibnira s neutralnim komadima, kao i onim u ‘ne-bojama‘ - bijeloj i crnoj. Ispod upečatljive košulje odjenite još šarmantniji konačani top, dok će crne hlače, neutralna torba i crne sandale odlično izbalansirati cijeli look.

image
Košulja Massimo Dutti 499 kn.
MASSIMO DUTTI
image
Top Benetton 209 kn.
BENETTON
image
Hlače Mango 99 kn.
MANGO
image
Sandale Estile 479 kn.
ESTILE
image
Torba Coccinelle 2720 kn.
COCCINELLE
image
Ogrlica Parfois 80 kn.
PARFOIS
Linker
18. travanj 2024 07:28