FILIP BEUSAN
glumica u usponu

Kao u Hollywoodu: Zala Djurić bila je modna zvijezda crvenog tepiha u Puli

Slovenska glumica Zala Djuric na filmskom se festivalu u Puli predstavila s dvije uloge, sporednom u dječjem filmu "Kapa" i glavnom u ratnoj drami "Šesti autobus".

Mlada glumica bila je i modna zvijezda posljednje večeri Filmskog festivala, na koju je došla u elegantnoj crnoj haljini, dostojnoj i holivudskih crvenih tepiha. Na ovom pulskom društvo joj je pravio dečko.

image

Zala Djurić s dečkom

FILIP BEUSAN

Haljina koju je nosila kreacija je modnog brenda Ponorelii. Njihovu bijelu haljinu nosila je i prije tjedan dana, na premijeri Šestog autobusa.

Iako su se isprva nadali da neće krenuti njihovim stopama, Zali su velika podrška roditelji, glumci Branko Đurić i Tanja Ribič.

"Moji su roditelji dovoljno dugo u toj industriji da znaju koliko je zahtjevna i toksična. Ipak, shvatili su da mi ne mogu to braniti, da mene gluma i pisanje čine živom. Kad malo bolje razmislim, nitko mi to ne bi mogao oduzeti", rekla je za Gloriju Zala koja je kao klinka poslijepodneva provodila na setovima, a večeri u kazalištu.

image

Zala Djurić

FILIP BEUSAN

Danas živi ondje gdje su joj projekti, uglavnom između New Yorka, rodne Ljubljane i zemalja na Balkanu. Trenutačno je u Istri, gdje snima novi serijal.

Linker
26. travanj 2024 10:44