Getty Images
slutimo pomamu

Kate Middleton ima najljepšu haljinu za jesen koju kombinira uz špagerice od 500 kuna

Kate nas je ovog ljeta neprestano oduševljavala odličnim outfitima, među kojima su najčešće prevladavale trendi cvjetne haljine. Na otvaranju vrta za čiji je dizajn i ona zaslužna, Kate je ponovno zablistala u lepršavoj haljini za koju bismo lako mogli reći da je jedna od ljepših koje smo vidjeli na njoj.

Kao jedna od najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora, Kate Middleton ne prestaje privlačiti pažnju svojim modnim odabirima. Iako njeguje klasičan stil, vojvotkinja u njega itekako zna uklopiti trenutačne modne trendove. Tako smo je ovog ljeta često mogli vidjeti u elegantnim midi haljinama, a najčešće je nosila popularan cvjetni uzorak.

WOKING, ENGLAND - SEPTEMBER 10:  Catherine Duchess of Cambridge attends the
Getty Images

Za otvaranje vrta "Back To Nature" u Wisleyu u Velikoj Britaniji, namijenjenog prvenstveno djeci kako bi se mogla bolje povezati s prirodom, Kate je ponovo odabrala haljinu cvjetnog uzorka i to dizajnerice Emilije Wickstead koja je laskala njezinog figuri, ponajviše zbog remena kojim je naglasila struk i lepršavog donjeg dijela. Kate uz ovakav tip haljina voli nositi špagerice na punu petu koje se vežu oko gležnja brenda Castañer, no umjesto njih ovoga puta je nešto drukčiji model koji također voli. Radi se o bež cipelama brenda Monsoon za koje treba izdvojiti oko 500 kuna, dok sama haljina prelazi cijenu od 13 tisuća kuna.

WOKING, ENGLAND - SEPTEMBER 10:  Catherine, Duchess of Cambridge attends the
Getty Images

Kate se u obilasku vrta pridružila i poznata chefica i gastronomska spisateljica Mary Berry koja ja inače ambasadorica Kraljevskog hortikulturalnog društva (RHS). I ona je za posljednje dane ljeta zablistala u cvjetnoj haljini preko koje ore prebacila vesticu u boji fuksije. "Back to Nature" vrt Kate je dizajnirala s arhitektima Andreejem Daviesom i Adamom Whiteom, a posjetitelji će ondje sa svojom djecom moći uživati u cvijeću, ljuljačkama, trampolinima i igri u kućicama na drveću.

WOKING, ENGLAND - SEPTEMBER 10:  Catherine, Duchess of Cambridge and Mary Berry (R) attend the
Getty Images

WOKING, ENGLAND - SEPTEMBER 10:  Catherine, Duchess of Cambridge, Mary Berry (R) and children attend the
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 00:32