Profimedia, AKM-GSI
VARLJIVI KOMADI

Katie Holmes u svakodnevnom outfitu od 20 tisuća kuna

Najnoviji outfit glumice Katie Holmes u kojem je prošetala New Yorkom ostavio je mnogima upitnike iznad glave. Ali ne zato što joj loše pristaje, već se njezini obožavatelji nikako nisu mogli dogovoriti radi li se o kratkom kombinezonu, haljini ili, pak, mini suknji i topu.

39-godišnja glumica svojim modnim kombinacijama većinom privlači zavidne poglede, no ovog puta je sve zanimalo što to točno nosi jer je njezin outfit povremeno nalikovao na kratki kombinezon, a već u drugom trenu na haljinu. Ipak, odgovor je nešto sasvim treće: Katie Holmes zablistala je na njujorškim ulicama u topu i mini suknji dizajnerice Ulle Johnson. Cvjetni uzorak američka glumica voli nositi, kao što je sada i pokazala, na svim odjevnim predmetima, a floralni komplet nosila je s crnim balerinkama brenda A.P.C. i bijelom torbom Prada.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Katie Holmes is looking pretty and summery in a short, floral print dress that shows off her long legs. The willowy actress, who was out shopping, accessorized her look with black ballet flats and a Prada handbag.

Pictured: Katie Holmes



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 374326645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Za dva komada s identičnim printom Katie Holmes je izdvojila 3700 kuna, cijena balerinki je nešto manja od 1400 kuna, dok je kožnata bijela torba s crnim detaljima najskuplji komad za koji treba dati oko 15 tisuća kuna.

Linker
20. travanj 2024 04:10