oduševila

Kolinda Grabar Kitarović pozirala uz ‘Neveru‘ u haljini domaće dizajnerice: Uzorak koji gotovo nikada ne nosi odlično joj stoji!

Bivša predsjednica za izložbu Dubai Expo odjenula je haljinu s potpisom brenda Duchess, iza kojeg stoji Snježana Schillinger, i dobila mnoge pohvale od svojih pratitelja.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trenutno je u Dubaiju gdje je prisustvovala sajmu Expo na kojem je i predstavljena jurilica Nevera Mate Rimca. Hrvatski paviljon na Dubai Expo izložbi osmislio je arhitekt Ante Vrban, a Kolinda je tako iskoristila priliku da se fotka ispred Nevere.

Čitajte i: Kolinda Grabar-Kitarović javila nam se iz Amerike i otkrila sve o druženju s Dua Lipom: ‘Divna cura, predivna!‘

Time se pohvalila i na društvenim mrežama, no ono što je zaintrigiralo mnoge, puno više od Nevere, jest Kolindino modno izdanje i nova linija. Naime, tijekom svog mandata najčešće je nosila elegantne komplete i odijela te je nikada nismo vidjeli u, primjerice, kockastom uzorku (osim na utakmicama Hrvatske nogometne reprezentacije)

No, sada si je dala oduška pa je za vruću klimu u Dubaiju odjenula plavo-žutu haljinu koja se veže u struku i krasi je karirani uzorak. Inače, ovo je haljina s potpisom dizajnerice Snježane Schillinger (ex Mehun) koja stoji iza brenda Duchess, a prodaje se po cijeni od 1700 kuna.

Uz nju obula je jednostavne crne balerinke, a kosu je podigla u svoju prepoznatljivu punđu. Komentara na njezin look bilo je jako puno, a svi su oduševljeni njezinom linijom.

"Izgledaš sve bolje i bolje", bio je jedan od komentara. Naime, Kolinda se od početka svog mandata borila s viškom kilograma, no onda je otkrila liposukcijsku dijetu. Riječ je o jednom od najpopularnijih režima prehrane modernog doba koji se brzo raširio u svijetu, a 10 kilograma se može skinuti u vrlo kratkom periodu.

Čitajte i: SMRŠAVJELI I PO 20 KILA! Otkrivamo kako su predsjednica Kolinda, premijer Plenković i voditeljica Barbara Kolar topili kilograme

Prije nekoliko dana Kolinda je boravila u Kanadi, gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Za tu prigodu odjenula je elegantno crno odijelo i ljubičastu bluzu s pussy bow mašnom te je i u tom izdanju djelovala vrlo vitko, što nisu zaboravili komentirati njezini pratitelji.

Linker
24. travanj 2024 08:44