kralj ležernosti

Komad odjeće bez kojeg ljeti ne možemo: Obožava ga i Severina, evo kako ga nositi u svim prilikama

Nose se na posao, večernje zabave, a dobar su izbor i za vjenčanja - kombinezoni su ultimativni komad kojeg obožavamo neovisno o godišnjem dobu, a posebno je ugodan za nošenje na visokim temperaturama.

Tijekom vrućih dana najvažnije je da nam bude udobno i ugodno, iako to ne znači da se želimo odreći ženstvenosti. Zbog toga je kombinezon jedan od najpraktičnijih komada kojeg možemo nositi u svakoj prilici. Obožava ih i Severina koja se trenutno nalazi u Španjolskoj te je posjetila jedan njihov muzej.

Kako su već sad temperature u Španjolskoj visoke, što laganija odjeća je ‘must have‘, a Severina je za đir po Madridu izabrala upravo kombinezon širokih nogavica te stiliziranog gornjeg dijela. Kako je kombinezon pravi stilski kameleon, funkcionira s bilo kojom vrstom obuće.

Da joj bude što udobnije, Severina je kombinezon boje pijeska kombinirala s tenisicama, šiltericom, bijelim sunčanim naočalama te torbom koja se nosi preko tijela.

Čitajte i: Vlatka Pokos zablistala na zagrebačkoj špici u kreaciji kao stvorenoj za vruće dane

Kombinezoni od lana, kakav nosi Severina, najbolji su izbor za ljetne dane jer ovaj prirodni materijal dopušta koži da diše i ponaša se kao svojevrsni filter toplog zraka.

image

Leonie Hanne

AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA

Na posao ga nosite uz tenisice, špagerice ili niske sandale uz dodatak neke upečatljive torbe ili statement nakita. Ovaj svestrani komad može u trenu postati i odličan izbor za večernji koktel party ili druženje - umjesto tenisica obucite štikle i spremni ste!

Vrlo su popularni i kombinezoni od satena ili svile jer su lagani i neće opterećivati kožu. Odlično se slažu uz slamnate šešire i torbice od prirodnih materijala te velike šarene ogrlice. Donosimo nekoliko prijedloga iz popularnih trgovina.

image

Kombinezon na jedno rame, Zara, 349,90 kuna.

ZARA
image

Kombinezon od lana, Massimo Dutti, 1199 kuna.

MASSIMO DUTTI
image

Kombinezon od mješavine lana s pojasom, Zara, 299,90 kuna.

ZARA
image

Laneni kombinezon s mašnom, Mango, 449,90 kuna.

MANGO
image

Kombinezon od laganog trapera, Bershka, 299,90 kuna.

BERSHKA
Linker
18. travanj 2024 17:48