Getty Images
OD MALENA OMILJENA

Komadi s kojima ne možete pogriješiti u boji koja pristaje svakome muškarcu

Plava boja, osobito one nijanse koje se nalaze na tamnijem spektru, omiljena je među muškarcima - dobro pristaje svima, bez obzira na stil i dob, a prednost joj je i to što se lako kombinira s ostalim nijansama.

Plava - boja koja je od malena rezervirana za dječake - ostaje muškarcima jedna od omiljenih kroz cijeli život. Uz crnu, koja je većinom odabir za svečana događanja, zna se pronaći i tamnoplava, baš kao što to pokazuju zvijezde na Filmskom festivalu u Cannesu.

BGUK_1228310 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN POLAND ** CANNES, UNITED KINGDOM  - Celebrities attend the photocall for 'Everybody Knows' during the 71st Annual Cannes Film Festival.

Pictured: Penelope Cruz, Javier Bardem

BACKGRID UK 9 MAY 2018, Image: 371057451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Javier Barem sa suprugom Penelope Cruz u Cannesu

Plava je odlična osnovna boja za kombiniranje s drugim komadima i nijansama, a istovremeno je pomak od klasike: sivo-bijelog ili crno-bijelog looka. Talijani je obožavaju u svim verzijama, osobito u kombinacijama s bijelom i sivom - što su boje s kojima se lako poigravati.

Gerba brand owner, Gennaro Nappo and friend, Antonio Bonagura, during Pitti Uomo 89 at Fortezza da Basso on January 12, 2014 in Florence, Italy., Image: 271288773, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Talijanski trendseteri obožavaju tu nijansu

SYDNEY, AUSTRALIA - APRIL 15:  Donny Galella wearing Topman jeans and custom jacket at Mercedes-Benz Fashion Week Australia 2015 at Carriageworks on April 15, 2015 in Sydney, Australia.  (Photo by Caroline McCredie/Getty Images)
Getty Images

Ipak, ne morate biti veliki ljubitelj te nijanse da bi je uklopili u svoj stajling: za odmak od klasičnosti bit će dovoljno nekoliko detalja poput kravate ili šešira te tregeri koje možete pokazati ili sakriti kako vam se svidi. S obzirom na to da ta boja u muškoj modi nikada nije out, isplati se uložiti i u dugotrajnije komade koji će potrajati i nekoliko sezona, ili pak stvari koje ne kupujete sa smjenom sezona - poput naočala ili mobitela. Upravo novi Huawei P20 Pro dolazi u Midnight Blue nijansi - kakva će se svidjeti svima jer će dobro pristajati i klasičarima, alternativcima, ali i sportašima.

Huawei snimanje mobitelom P20 Pro
Fotograf Matej Dokic
Stilistica Sladjana Divjak
Matej Dokić /
Snimljeno s Huawei P20 Pro: Naramenice za hlače Montego, Peek&Cloppenburg (149,95 kn); Huawei P20 Pro, Midnight blue, (6499 kn, dostupan kod operatera i u slobodnoj prodaji); Šešir Aldo (149 kn); Remen Mango, (149,90 kn); Dioptrijski okviri Alain Mikli, Opto centar (2290 kn); Muška košulja Calvin Klein, Peek&Cloppenburg (549 kn); Kravata Di Caprio, Varteks (207,20 kn); Tenisice Lacoste, Humanic (749 kn)

Odličan je odabir za sve koji vole aktivan odmor jer mu voda, prašina i pijesak ne mogu ništa, a sve avanture zabilježit će besprijekorno zahvaljujući trostrukoj Leica kameri.

Editorijal je snimljen s Huawei P20 Pro

Linker
23. travanj 2024 19:52