Getty Images for WARDROBE.NYC
SPOJ KOJI SE DOSAD IZBJEGAVAO

Kombinacija za ne povjerovati: Nekad najveći modni grijeh sada je pravi hit

Jedna od najkritiziranijih kombinacija, koja mnogima nikad neće biti jasna, postaje sve popularnija, a nije joj odoljela niti američka manekenka Gigi Hadid, koja je cijeli look čak i dobro nosila.

Malo je toga u modi toliko omraženo poput kombinacije čarapa sa sandalama ili natikačama. Na sam spomen tog spoja svima najprije na pamet padnu debele čarape i sandale Velcro, u kojem se dosad moglo vidjeti samo modno neosviještene, one koje zapravo nije briga što nose, već im je najvažnije da je udobno i praktično. Ipak, reputacija tog para se mijenja pa sve češće možemo vidjeti zvijezde kako u svoje modne kombinacije uključuju i njih.

Jedna od predvodnica trenda je i američka manekenka Gigi Hadid. Ona je za lansiranje nove kolekcije brenda Wardrobe.NYC nosila crne čarape i u kombinaciji s njima natikače koje su prije nekoliko sezona osvojile svijet - popularni model Birkenstock iz suradnje s luksuznom modnom kućom Valentino. Gigi je odabrala crni model, iako je u kolekciji i crveni, a za par treba izdvoji 495 dolara.

NEW YORK, NEW YORK - JULY 17: Gigi Hadid attends the WARDROBE.NYC launch of Release 04 DENIM & Levi's® Collaboration on July 17, 2019 in New York City. (Photo by Ilya S. Savenok/Getty Images for WARDROBE.NYC)
Getty Images for WARDROBE.NYC

I dok su se svi usmjerili na njezinu neobičnu kombinaciju koja je donedavno bila najveći modni grijeh, promaklo im je kako je manekenka odjenula još jedan upitan komad koji se ovog ljeta uistinu vratio u ormare brojnih trendseterica. Biciklističke hlačice još su lani počele sa svojim osvajanjem, ali nitko nije vjerovao da će se uspjeti vratiti. Ipak, sve više poznatih žena ih uklapa u svoje outfite pa vjerujemo kako je samo pitanje vremena kada će zavladati i na našim ulicama. Gigi je svoje crne biciklistice kombinirala s bijelom jednostavnom majicom i dugačkom, traper jaknom i traper košuljom, koje su skrenule pozornost s tog, za mnoge, još upitnog komada.

Linker
18. travanj 2024 17:48