Jackson Lee / Splash News
MODNA INSPIRACIJA IZ NEW YORKA

Kopirajte je: 4 komada za savršen stajling Victorije Beckham koji možete nositi cijeli dan

Prošlog je tjedna oduševila obožavateljice spajsica nakon što je potvrđeno kako je napokon pristala ponovno surađivati sa svojim bivšim kolegicama, a sada nastavlja osvajati svojim modnim odabirima.

Britanska dizajnerica Victoria Beckham stigla je u New Yorku gdje će uskoro predstaviti svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2018. godine. S obzirom na to da ove godine obilježava desetu godišnjicu svojeg uspješnog brenda, od nje se očekuju brojna iznenađenja kroz godinu, krenuvši od predstavljanja nove linije u prijestolnici mode. Ipak, kada je njezin stil u pitanju, 43-godišnjakinja se drži svojeg provjerenog recepta i ne odustaje od šik kombinacija: bogato pletivo "spaja" s plisiranom suknjom, a sve "podiže" kožnatim čizmama smeđe nijanse i torbom boje crvenog vina.

Jackson Lee / Splash News

Kombinaciju koju je odabrala za rješavanje poslovnih obaveza prije velikog predstavljanja nove kolekcije Victoria često nosi, a osobito su joj drage plisirane suknje dužine do gležnja. S obzirom na to su oversized puloveri pravi hit ove zime, nećete imati problema s njihovim pronalaskom, a potragu za sličnim odjevnim predmetima olakšali smo vam pronalaskom 4 komada koji će se zajedno odlično slagati - baš kao i oni britanske dizajnerice.

Pleteni pulover visokog ovratnika Mango, 169,90 kn

Asimetrična plisirana suknja Stradivarius, 229,90 kn

Dvostrana torba Zara, 179,90 kn

Gležnjače H&M, 39,99€

Linker
20. travanj 2024 16:03