Bezvremenski komad

Košare se vraćaju u velikom stilu: Reese Witherspoon već nosi novi proljetni must-have

Torba u obliku košare se vratila, a dostupni novi stilovi pogodni su za svakodnevnu uporabu više nego ikada. Ovaj će vam asesoar podignuti raspoloženje i probuditi čežnju za putovanjima.

Hollywoodska glumica i producentica Reese Witherspoon jednostavno zna - košara je savršena torba za proljeće. Kada izađe sunce, kada vrijeme omekša i temperatura poraste, proljeće stiže u gradove, u prirodu, a s njima i brojne nove mogućnosti za biranje garderobe.

image
Reese Witherspoon jednostavnu kombinaciju podigla je pletenom košarom.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ako je vjerovati Reese Witherspoon, koja uz filmski posao uspješno vodi i modnu marku Draper James, jedan od neizostavnih detalja ovog proljeća biti će košara torba. Dok ležerno šeće ulicama Los Angelesa, Reese uz omiljen trendi dodatak svojoj potpuno neformalnoj odjevnoj kombinaciji dala je dašak morskog duha. Slamnatu košaru u uvijek sunčanoj Kaliforniji, Witherspoon je besprijekorno 'uparila' i sa slamnatim šeširom.

Čitajte i: Bezvremenska haljina Angeline Jolie tjera nas u shopping

image
Reese se ne odvaja od svoje košare.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, nije ljubav prema pletenoj korpi od jučer, ona seže duboko u povijest mode - takve komade obožavale su i ikone stila poput Audrey Hepburn i Jane Birkin.

image
Okrugla pletena košara, u bež varijanti, H&M, 24,99 dolara
HM.COM

Košare su istovremeno i praktičnan i chic komad koji se iz godine u godinu vraća u naše garderobe u novim izdanjima i varijacijama. To je bezvremenska moda koja označava lakoću toplih dana i svakodnevnom izgledu dodaje dašak francuskog šika.

Čitajte i: Poželjet ćete ih isprobat: Šest odličnih modnih trikova koje koriste članovi kraljevske obitelji

image
Oversize košara, Mango, 249,90 kn
MANGO

Zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti košara je idealna i za šetnju gradskim ulicama, piknik u parku ili vjerni suputnik na odmoru.

image
Pletena torba metaliziranog izgleda, više varijacija boja, Zara, 179,90 kn
ZARA.COM
image
Crveni pleteni ceker, H&M, 24,99 dolara
HM.COM
image
Košara s crossbody remenom, Mango, 249,90 kn
MANGO
Linker
20. travanj 2024 10:59