velika promjena

Kraljica Letizia odustala od skrivanja onoga od čega brojne žene još uvijek zaziru

Modno osviještena španjolska kraljica uspjela je u jednom danu isfurati dva odlična outfita, ali jedan detalj na njoj već neko vrijeme privlači pažnju.

Španjolska kraljica Letizia velika je konkurencija Kate Middleton kada je riječ o modi. Naravno, obje imaju stiliste koji im na svakodnevnoj bazi pomažu odabrati outfite, ali ipak su one te koje ih znaju nositi i prezentirati.

Letizia, baš kao i Kate, gotovo nikada ne griješi u odabiru upečatljivog outfita, no za razliku od britanske princeze, može si dopustiti ležernije komade poput kožnatih hlača, kožnatih haljina i kaputa, komada s puno detalja i slično.

image

Midi crno-bijela haljina stoji joj kao salivena.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Za posjet Kraljevskoj inženjerskoj akademiji u Madridu odjenula je elegantnu bijelu midi haljinu prošaranu crnim motivima cvijeća s potpisom jednog od njezinih najdražih brendova, Felipe Varela. Crne lakirane cipele i torbica odlično su se uklopili u cijelu kombinaciju.

image

Kožnate cipele koje želimo u svom ormaru!

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Izgled je obogatila minimalnim nakitom, odlučivši se za šik naušnice i zlatni prsten koji su dali cijelom outfitu dašak blještavila. Nešto ranije toga dana prisustvovala je događaju za Svjetski dan mentalnog zdravlja, a za tu prigodu isfurala je tamnoplavu haljinu na točkice brenda Massimo Dutti.

image

Massimo Dutti haljina na točkice jedna joj je od omiljenih.

R. DEL CAMPO/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Djelujući opušteno i elegantno kao i uvijek, Letizia je uz svoj statement komad s izrezom i dugim rukavima, obula štikle boje konjaka uz koje je nosila pripadajuću torbicu. Kako su ovi događaju bili jedan za drugim, španjolska kraljica odlučila je da neće komplicirati s dodacima ako već mora mijenjati haljine pa je zadržala nakit u oba slučaja.

image

Letizia više ne krije sijede.

R. DEL CAMPO/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Još jedna zanimljiv detalj na njoj, koji Kate Middleton redovito skriva, su sijedi pramenovi na njezinoj tamnoj kosi. Letizia ih je odlučila ponosno nositi nakon što je preboljela Covid-19 jer tada nije bojala kosu te je shvatila da za to više nema potrebe.

Linker
18. travanj 2024 21:13