Getty Images for Hulu
cipele bismo rado posudili

Kraljica poslovnih kombinacija u mini haljini: Amal Clooney može se pohvaliti vitkim nogama

Na premijeri mini serije Catch-22 u Los Angelesu sve su oči bile uprte u jedan poznati par. Supružnici plijene pažnju svakim pojavljivanjem u javnosti, a nikada ne razočaraju modnim odabirima, bez obzira na prigodu.

Bračni par Clooney tako već ima svoj prepoznatljivi stil kojega se drže. George Clooney (58) u klasičnom izdanju crnog odijela i bijele košulje nije ukrao pažnju sa svoje supruge kojoj je haljina neobičnog kroja laskala.

Za premijeru mini serije u kojoj George nosi jednu od glavnih uloga, Amal Clooney (41) se dotjerala i odabrala haljinu tamnozelene boje koju potpisuje Oscar De La Renta. Odvjetnica za ljudska prava pokazala je vitke noge u mini haljini na jedno rame, a asimetričnom kroju pridonio je mini šlep na bočnoj strani. Ovakav kroj i nabrani materijal haljine pristajali su odvjetnici i majci blizanaca čija je figura inače krhka, pa su ovakve haljine odabir za one čija figura nije naglašena oblinama.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 07:  (L-R) George Clooney and Amal Clooney U.S. Premiere Of Hulu's
Getty Images

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 07:  George Clooney and Amal Clooney attend the premiere of Hulu's
Getty Images for Hulu

Kao i većinu vremena, dugu kosu je pustila da slobodno pada u laganim valovima te stajlingu malo boje nadodala koristeći ljubičaste naušnice. Na nogama je nosila cipele Gianvita Rossija, model koji je ove sezone poželjan zbog PVC detalja koji su rastući trend, osobito kada su cipele u pitanju. Uz crne cipele slagala se i clutch torbica iste boje. Inače, PVC salonke dolaze po cijeni od 620 eura, što iznosi oko 4500 kuna.

Kako se high street brendovi često inspiriraju dizajnerskim komadima, modeli slični ovome nalaze se u ponudi nekih trgovina, po puno povoljnijim cijenama. Crne salonke uvijek su isplativa investicija i čine modni dodatak koji će se uklopiti u svaku priliku. Modeli ukrašeni vinilom, odnosno PVC detaljima daju klasici trendovsku notu, te su dovoljno upečatljivi kako bi kombinaciji dali mali zaokret.

Promo
Gianvito Rossi, €620

Promo
Gianvito Rossi, €560

Promo
Zara, 299,90 kn

Promo
Zara, 179,90 kn

Promo
Bershka, 199,90 kn

Promo
Stradivarius, 249,90 kn

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 07:  George Clooney and Amal Clooney attend the premiere of Hulu's
Getty Images for Hulu

Linker
12. travanj 2024 06:20