POČELO JE

Lady Gaga baš se potrudila oko kostima za turneju, futuristički je privukao veliku pažnju

Američka pjevačica i glumica prvi koncert na svjetskoj turneji The Chromatica Ball održala je u Njemačkoj.

Otkako je američka pjevačica i glumica Lady Gaga (36) prije više od dvije godine najavila svoju svjetsku turneju The Chromatica Ball svijet se potpuno promijenio zbog pandemije koronavirusa i rata u Ukrajini, a niti njezin život nije isti.

Godinu i pol je provela uživljena u filmski lik Patrizije Reggiani, notorne članice obitelji Gucci, koji joj je u ‘Dinastiji Guccijevih‘ dodijelio redatelj Ridley Scott, a nakon toga je nastavila sa svojim filmskim angažmanima napisavši usput pjesmu ‘Hold My Hand‘ za dugo očekivani nastavak filmskog hita ‘Top Gun: Maverick‘.

image

Lady Gaga je turneju otvorila koncertom u njjemačkom Dusseldorfu

INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Upravo je s njezinom izvedbom zatvorila svoj koncert u njemačkom gradu Düsseldorfu, u kojem je 17. srpnja započela turneju The Chromatica Ball. U iduća tri mjeseca do 17. rujna Lady Gaga ima zakazano ukupno dvadeset nastupa u Europi, Sjedinjenim Državama, Kanadi i Japanu, a samo od ulaznica - svi koncerti su, dakako, rasprodani - već je uprihodila više od 110 milijuna dolara.

image

Pjevačica je turneju isplanirala prije dvije godine

INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Šteta je što nemamo slobodnih termina da ugovorimo više nastupa", izjavio je Arthur Fogel, direktor Live Nationa za globalne turneje. A glavni razlog za to je što Lady Gaga mora odraditi otkazane koncerte u Las Vegasu u sklopu svoje megauspješne rezidencije ‘Enigma + Jazz&Piano‘.

Uoči početka turneje objavljeno je da pjevačica ima specijalni sigurnosni sistem koji nepozvanima zabranjuje pristup kostimima i garderobi kojima je željela iznenaditi svoje obožavatelje.

image

U iduća tri mjeseca održat će dvadeset koncerta u Europi, SAD-u, Kanadi i Japanu

INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Riječ je o dizajnerskim komadima izrađenim specijalno za tu priliku. Svoj doprinos dala je i Gagina velika prijateljica Donatella Versace, jedna od njezinih najdražih modnih dizajnerica", izjavio član njezinog tima koji je želio ostati anoniman.

Kako smo vidjeli u Düsseldorfu kostimi Lady Gage nadahnuti su cyberpunkom i znanstvenom fantastikom, a odlikuje ih, kao i uvijek, provokativni dizajn.

image

Oduševila je izvedbom i futurističkim kostimom

INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Pjevačica se preodijevala pet puta, a najviše pažnje privukla je siva futuristička instalacija nalik na robota koja ju je doslovce - zarobila.

"Osjećam se fantastično i jedva sam dočekala ovaj dan. Vaša reakcija ostavila me bez riječi", izjavila je emotivna pjevačica na kraju koncerta koji je oduševio njezine fanove.

Linker
18. travanj 2024 13:34