Anketa

Lady Gaga modno oduševila na Oscarima: Što joj bolje stoji - odijelo ili haljina?

Glazbenica je umjesto oskarovskog crvenog tepiha bila na humanitarnom partyju u organizaciji Eltona Johna, no ipak se pojavila na dodjeli i to kao prezenterica u glamuroznom izdanju.

Pop zvijezda Lady Gaga modno nas uvijek iznenadi, no ovoga puta je nismo vidjeli na crvenom tepihu prije 94. dodjele Oscara. Razlog za to je podrška koju je željela iskazati na partyju zaklade za oboljele od AIDS-a koju organizira Elton John. No, kako Elton nažalost nije mogao biti na partyju, Gaga se družila s njegovim suprugom, Davidom Furnishom i njihovim sinovima Zacharyjem i Elijahom kojima je kuma.

image

Gaga u Rodarte haljini.

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

U pastelno-žutoj haljini od tila s potpisom brenda Rodarte djelovala je bajkovito, a uz nju nosila je ogrlicu i naušnice od dijamanata. Baš poput princeze!

Haljina je bila ukrašena sitnim svjetlucavim šljokicama koje su suptilno blistale i ostavljale glamurozan dojam u spoju s podignutom kosom i crvenim ružem.

image

Lady Gaga, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, Zachary Jackson Levon Furnish-John i David Furnish.

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modni promašaji za pamćenje! Nisu se proslavile ni reperica, a ni voditeljica i tenisačica

Unatoč odličnoj glumi u filmu "House of Gucci", u kojem je glumila Patriziju Reggiani, Gaga je ove godine ostala bez nominacije za zlatni kipić, no dobila je čast pojaviti se na pozornici kao prezenterica i to u društvu legendarne Lize Minnelli kako bi zajedno dodijelile Oscara za najbolji film kojeg je osvojio CODA.

Potpuno novi look

I u pravom Gaginom stilu, nije mogla zakoračiti na pozornicu Oscara bez da se ne preodjene. Čini se da se htjela malo odmoriti od haljine pa je za ovu prigodu izabrala svjetlucavo crno odijelo koje je upotpunila s bijelom košuljom i leptir mašnom, dok su joj na stopalima sjajile lakirane cipele.

image

S Lizom Minnelli proglasila je pobjednika za najbolji film.

NEILSON BARNARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najprestižniji crveni tepih u godini: Pogledajte što su zvijezde odjenule za dodjelu Oscara!

Gaga nije slučajno izabrala upravo odijelo za uloge prezenterice jer je tako željela odati počast Lizi Minnelli i glamuru starog Hollywooda.

Naime, Liza se kao zvijezda Cabareta tijekom 70-ih i 80-ih često na pozornici pojavljivala u sjajnim odijelima koje je dizajnirao njezin bliski prijatelj Halston.

Linker
10. travanj 2024 13:18