Nosi joj se bijela boja!

Ljepota jednostavnosti: Nekadašnja kraljica modnih pista pokazala zvijezdu iz svog ormara

Cindy Crawford nikada modno ne griješi pa vrijedi poslušati svaki njezin savjet. Za dane pred nama preporuča kombinacije s običnom bijelom majicom - kakvu svi imamo!

Iako modni autoriteti ovo proljeće vide u žarkim bojama i atraktivnim modelima, nećete pogriješiti ako igrate i na sigurnu kartu - bijelu majicu. Jedna od najpoznatijih top modela svih vremena Cindy Crawford na svom je Instagramu najavila da je upravo taj statment komad ovih dana njezin modni adut.

U videu snimljenom u njezinom raskošnom domu i uz glazbenu podlogu hita Rolling Stonesa "She's a Rainbow", 56-godišnja Cindy pokazala je kako "obična" majica može poslužiti i za dnevnu i večernju kombinaciju.

'Vraćam svoju proljetnu bijelu odjeću u garderobu', napisala je Crawford u videu, u kojem prvo pozira u kućnom ogrtaču i s ručnikom na glavi.

Za prvu verziju, koju je opisala kao cool dnevni look, Cindy je odabrala majicu s popularnim V-izrezom, a uz nju je odjenula trendi traperice ravnih nogavica te bijeli blejzer i tenisice.

Čitajte i: Rođendansku objavu Cindy Crawford podržale žene širom svijeta, a kako i ne bi...

Večernja kombinacija bivšeg supermodela još je više oduševila njezine pratitelje kojima se posebno svidjelo kako je sparila svilenkastu bijelu majicu bez rukava, bijelu motorističku jaknu, crne hlače i bijele sandale s remenima.

image

I za trenutke odmora sa suprugom Rande Gerberom, bivši supermodel voli nositi bijelu boju.

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako je Cindy otkrila da su njezine majice s potpisom Veronice Beard, koju si mogu priuštiti samo oni s dubljim džepom, nema razloga za brigu jer ako na modnom tržištu ičega ima u izobilju i to po raznim cijenama, onda su to majice. Magazin People kojeg je nadahnula Cindyna proljetna modna igra, savjetuje da majice budu nešto dulje sa stražnje strane u slučaju da ih nosite uz hlače. Bijela majica s V-izrezom, pak, odlično pristaje i uz maksi suknju ili široke hlače kakve u njezinom ormaru ima Cindy.

Linker
18. travanj 2024 17:46