MODNA INSPIRACIJA

Manje je više! Tia Mamić naizgled jednostavnom modnom kombinacijom ukrala pažnju na zagrebačkoj špici

Nedostaje li vam modnih inspiracija za kavu, izlazak ili za posao, sve to možete naći na zagrebačkoj špici! Ovoga puta pažnju su privukle jednostavne modne kombinacije Tije Mamić i Lade Mitrašinović. Tamne nijanse, razbijene detaljima ukupnom modnom looku daju završni touch.

Zagrebačka špica odavno je poznata kao mjesto najboljih modnih kombinacija, a ovoga puta pažnju su privukle poznate prijateljice i poduzetnice. Manje je više - fraza je koja u modnom svijetu nikada neće odumrijeti, a to su pokazale i ove modno osviještene dame - Tia Mamić i Lada Mitrašinović.

image
Tia Mamić u društvu Lade Mitrašinović prošetala zagrebačkom špicom.
CROPIX

Čitajte i: Trendi lekcije jedne od najbolje odjevenih hrvatica! Gdje god se pojavi, dominira svojim stilom

Jednostavna crna tunika i uske crne hlače iznad gležnja uz bijele tenisice, bile su dovoljne da poznata make-up artistica Lada Mitrašinović zablista na špici u društvu prijateljice, ali i poslovne suradnice, Tije Mamić.

Da klasična torba preko ramena savršeno pristaje na bijele tenisice, još je jednom dokazala Tia koja je cijeli look upotpunila crnim sunčanim naočalama.

Tia se ovoga puta odlučila na isto tako jednostavnu, ali i ležernu kombinaciju - lagani tamnoplavi sako na vezanje i lepršave široke hlače iste boje, koje, osim što su izrazito udobne, trenutno su sve popularnije.

Kruna kombinacije je roza torba - poslovna, a dovoljno ležerna za kavu na špici. Cijeli look je začinila s nude sandalama na petu koje vjerojatno nikada neće ni izaći iz mode.

Čitajte i: Moda na biralištima: Iva Mertić Tomašević na glasanje došla u tenisicama, Anita Mihanović iznenadila izdanjem

Jesu li se osnivačice Glow&Go puder losiona uputile na kavu u kafić gdje se i rodila ideja o njihovom popularnom proizvodu, znaju samo one. Jedan prolazak na špici bio je dovoljan da jednostavnim, a efektivnim modnim kombinacijama ove dugogodišnje prijateljice privuku pažnju fotografa.

image
Prijateljice, ali i poslovne suradnice stoje iza brenda Glow&Go!
CROPIX

Inače, iako ih mnogi vide kao sestre Kardashian, one same kažu da su stilom sličnije starijem klasiku - J. Lo i Beyonce - prelijepog, osunčanog i zdravog tena, nude usana i puno zlata, što im je vječita inspiracija.

Linker
25. ožujak 2024 01:03