ležerna elegancija

Meghan u izdanju na koje nije mogla ni pomisliti dok je bila u kraljevskoj obitelji

Otkako su ona i Harry napustili kraljevsku obitelj, dopušteno joj je u javnosti nositi i ono što tada nije mogla.

Meghan Markle i princ Harry trenutno se nalaze u New Yorku, gdje su stigli kako bi on održao govor pred Općom skupštinom UN-a u New Yorku povodom Dana Nelsona Mandele.

Meghan je u Veliku jabuku stigla kao podrška svom suprugu, a njene odjevne kombinacije privukle su veliku pažnju. Vojvotkinja od Sussexa prije nego što je ušla u kraljevsku obitelj bila je ljubiteljica ležerne elegancije, no to je morala zatomiti prilikom kraljevskih obveza.

image

Meghan Markle prošetala je New Yorkom s ikonom feminizma Glorijom Steinem

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Otkako su ona i Harry napustili obitelj, dopušteno joj je u javnosti nositi i ono na što tada nije smjela ni pomisliti. Jedan od takvih komada su kratke hlače, nosila ih je tijekom druženja s ikonom feminizma Glorijom Steinem.

image

U New York je došla kao podrška svom suprugu Harryju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Meghan je mornarsko plave kratke hlače do koljena, koje potpisuje modna kuća Dior, spojila s bijelom košuljom te neutralnim detaljima - salonkama, torbicom i remenom boje konjaka. S obzirom na to da je u New Yorku trenutno 35 stupnjeva, nitko je ne može kriviti što se nije željela kuhati u dugim hlačama.

Kad je riječ o cipelama, Meghan je i dalje vjerna Manolu Blahniku, dok je njena torbica djelo poznatim damama omiljenog brenda Cult Gaia.

Linker
19. travanj 2024 14:18