JOEY ANDREW / INSTAR Images / Profimedia
od amerike do hrvatske

Mnogi ih se boje kombinirati, no slavne cure odlično nose više uzoraka u istom outfitu

Neko vrijeme klasični uzorak kojeg su nosile naše mame bio je zaboravljen, no prije nekoliko sezona doživio je povratak i sada je postao jedan od najpoželjnijih modnih dezena. Uz bok gingham uzorku ide i karirani, a slavne dame u šarmantne kockice se odijevaju od glave do pete.

Jedna od najljepših žena svijeta i bivša Miss Universe, 27-godišnja Olivia Culpo jedna je od ljubiteljica gingham uzorka pa je odabrala modnu kombinaciju potpuno obojanu ovim uzorkom. Manekenka je odabrala usku haljinu pencil kroja i srcolikog izreza, a uskladila ju je s dugim kaputom u istom uzorku. Retro dezen bio je zadužen za profinjeni look koji je Olivia odabrala za druženje u jednom njujorškom baru.

Ovakav uzorak upečatljiv je sam po sebi, pa ga se najčešće kombinira uz jednostavne komade u jednoj boji, najčešće crne, sive ili bijele, no Olivia je pokazala da više komada u istom uzorku može tvoriti jako efektni look. Poput ginghama, zanimljiva je i kombinacija kariranih uzoraka, koji najčešće dolaze u bojama poput crvene, zelene, plave i žute. Karirani outfit magistrirala je manekenka Gigi Hadid, u sakou i hlačama istog uzorka. Za razliku od Culpo koja je igrala na kartu elegancije, Gigi je složila trendovski i nešto ležerniji stajling. Sako je podignula remenom stegnutim u struku, a na nogama je nosila crne kaubojske gležnjače.

Exclusive-New York, NY - 12/17/2019 - Olivia Culpo treated herself to Baileys Original Irish Cream Liqueur with hot chocolate and holiday-themed toppings at the Baileys Treat Bar at Bloomingdale`s 59th street NYC to celebrate the holiday season.

-PICTURED: Olivia Culpo
-, Image: 488816463, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: JOEY ANDREW / INSTAR Images / Profimedia
JOEY ANDREW / INSTAR Images / Profimedia

New York, NY  - Gigi Hadid steps out in a stylish plaid outfit for Z100's Jingle Ball in rainy New York.

BACKGRID USA 13 DECEMBER 2019, Image: 488009836, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naša influencerica Sonja Kovač također se voli poigrati uzorcima. Oni ne moraju biti identični, već se odlično mogu slagati i različiti dezeni kariranih kockica. Zeleni baloner s crnim kariranim crtama i šal kojim se ogrnula zajedno su činili odličan street style look kojega je začinila s bijelom dizajnerskom torbicom.

Linker
16. travanj 2024 08:33