na crvenom tepihu

Mnogi je nisu prepoznali: Nakon godina šokova i patnje, slavna glumica konačno uživa u spokoju

Iako je uzela pauzu od snimanja filmova, trudna glumica s veseljem odrađuje promociju novog filma, a na crvenom tepihu pokazala je trudnički glamur.

Novi sjaj slavne glumice koja je odlučila uzeti pauzu od rada, mogli smo vidjeti na crvenom tepihu Toronto International Film Festivala gdje je Michelle Williams pokazala novi image i svoj trudnički trbuščić. Glumica koja je dan nakon svog 42. rođendana došla na crveni tepih u Torontu jednostavno je oduševila, ali i iznenadila. Mnogi nisu prepoznali ovu slavnu plavokosu umjetnicu, koja je promijenila image od frizure pa do stila, koji je prilagođen njenoj trudničkoj figuri.

U elegantnoj crno -bijeloj haljini asimetričnog kroja, Williams je postigla sve što je zamislila. Haljina koja podsjeća na tuniku seže sve do poda i ostavlja mnogo prostora i komocije sve većem trbuhu. Crno, bijeli geometrijski komadi od kojih je haljina šivana stvaraju optičku iluziju, tako da trbuh ne upada odmah u oči.

image

Michelle Williams na premijeri filma ‘The Fabelmans‘

ERNESTO DI STEFANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedno otvoreno rame daje dovoljnu dozu elegancije, koju je Williams slijedila i svojom zaglađenom pixie frizurom. Naviknuti na njezine romantične lokne, mnogi su morali pogledati dvaput da se uvjere tko je to došao na crveni tepih.

Glumica je na filmskom festivalu u Torontu imala premijeru svog filma "The Fabelmans", novoj drami Stevena Spielberga u kojoj Williams tumači glavnu ulogu.

Williams je ovog proljeća otkrila da čeka svoje treće dijete. Već je mama 16-godišnje kćeri Matilde, koju ima iz veze s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom, i 2-godišnjeg sina Harta, kojeg je dobila sa suprugom Thomasom Kailom. ‘‘Presretna sam jer je nevjerojatno da nešto što žarko želite ponovo moguće. To je velika sreća za našu obitelj‘‘, kazala je u intervjuu za američki magazin Variety u kojem je otkrila vijesti o novoj trudnoći. Tada se osvrnula i na rođenje sinčića, koji je na svijet stigao usred pandemije.

image

Michelle već neko vrijeme ima kraću kosu

MICHAEL LOCCISANO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

‘‘Njegovo rođenje bilo je podsjetnik da život unatoč svemu ide dalje. Svijet u kojem se rodio nije bio onakav kakav smo željeli da bude, ali on to ionako ne zna. Okružen je ljubavlju i raste sretan i znatiželjan otkrivajući svijet oko sebe", rekla je. Istom je prilikom najavila da uzima pauzu od glume za vrijeme trudnoće jer je jednostavno preumorna, a i obitelj joj je ionako na prvom mjestu.

Glumica je pronašla sreću s 44-godišnjim kazališnim redateljem nakon tragedije i gubitka životnog partnera Heatha Ledgera. Kada je omiljeni glumac preminuo, Michelle se povukla iz javnosti. Tako je mnoge zatekla vijest o zarukama i prvoj trudnoći s Kailom, jer je glumica prije toga bila u kratkom braku s glazbenikom Philom Elverumom. I razvod i zaruke Michelle je obavila u tajnosti, a sve je otkrila tek kad je bila trudna sa sinčićem Heartom.

Linker
20. travanj 2024 17:16