Profimedia, AKM-GSI
Ne zna se koja je zgodnija

Modne blizanke: Kad one šeću ulicom, sve stane

Kaia Gerber i Kendall Jenner dijele mnogo toga. Traženi su modeli, iza njih je iznimno uspješna poslovna godina, od malena su ispred objektiva fotoaparata ili kamera, a čini se kako dijele i isti modni ukus.

Kaia Gerber i Kendall Jenner dijele mnogo toga. Traženi su modeli, iza njih je iznimno uspješna poslovna godina, od malena su ispred objektiva fotoaparata ili kamera, a čini se kako dijele i isti modni ukus.

Kad se najtraženije manekenke današnjice prošeću ulicom, i to u oskudnim kombinacijama - to je prizor za stati i gledati. Upravo se to dogodilo prolaznicima kad su se zajedno pojavile najplaćenija manekenka Kendall Jenner (22), koja je zaradila 22 milijuna dolara i nova manekenska zvijezda Kaia Geber (16), koja je nosila sve najveće revije na modnim tjednima. Veže ih mnogo toga, pripadnica klana Kardashian-Jenner i kći Cindy Crawford navikle su na zanimanje javnosti od malih nogu, a sada se probijaju do vrha modne industrije. Među njima nema rivalstva, dapače, druže se, dijele iskustva te zajedno šopingiraju. U obilazak dućana i ručak u četvrti Beverly Hills uputile su se odjevene poput blizanki u hlačama visokog struka, tenisicama i crop topovima, koji su otkrivali trbušne mišiće na kojima naporno rade. Jenner, koja se ponekad nađe i iza kamere, početkom godine prognozirala je strelovit uspjeh Gerber te je za Love Magazine izjavila: "Moramo se potruditi da sad radimo s njom prije nego što postane zvijezda. Kad se to dogodi, svi ćemo bankrotirati." otkrila je prije snimanja za modni magazin, za čije je naslovnicu snimila 16-godišnjakinju.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE* Kendall Jenner hits the streets of Beverly Hills with her mini me Kaia Gerber. The two do some Christmas shopping and stop in Nate'n Al Delicatessen for a bite. Both being models and daughters of the rich and famous, these two brunettes have a lot in common. Kendall is wearing high waisted trousers paired with a white crop top and sneakers. Kaia sports high waisted jeans and a black crop top paired with sneakers and a bucket hat.

Pictured: Kendall Jenner, Kaia Gerber

BACKGRID USA 13 DECEMBER 2017, Image: 357760582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
26. travanj 2024 03:17