Maja Jurovic/CROPIX
Tko zaslužuje peticu?

Modni dvoboj parova na špici: Dok su se dame potrudile zablistati, gospoda su išla linijom 'manjeg otpora'

Još jedan sunčani dan izmamio je mnoštvo ljudi na druženje u centru Zagreba, a među njima nismo mogli ne zamijetiti dva zaljubljena para kako ležerno šeću ulicom u pomno smišljenim outfitima.

Još par dana i eto nas u jeseni! Uskoro će početi razdoblje kiša i manjih temperatura pa su mnogi zadnje dane ljeta iskoristili za šetnju po suncu usred centra Zagreba. A kako je najljepše šetati i upijati sunčeve zrake nego u paru...

Tako su naši fotografi kroz svoje objektive "uhvatili" nekoliko poznatih parova u druženju, među kojima su se isticali novinar i urednik HTV-a Danijel Despot i njegova supruga Kristina te dizajner Tomislav Bahorić sa svojom partnericom Ivanom Travaš.

Spica / Zagreb 12.09.2020. / foto: Maja Jurovic / Danijel Despot i supruga Kristina
Maja Jurovic/CROPIX
Danijel i Kristina Despot

Obje dame bile su u crno-bijeloj kombinaciji, ali su ih stilizirale na svoj način. Kristina je u fokus stavila široki remen kojim je stegnula bijelu košulju oversize modela. Ispod nje je isfurala kratke hlače i majicu, a od detalja se poigrala s off-white bijelom torbom i crnim sandalama s resicama.

Danijel se držao provjerenog spoja - obične majice s bermudama i tenisicama. Upečatljiv detalj bio je žuti džep i rubovi na rukavima majice koji su se slagali sa žutim detaljima na Nike tenisicama.

Spica / Zagreb 12.09.2020. / foto: Maja Jurovic / Tomislav Bahoric i djevojka ili supruga Ivana Travas
Maja Jurovic/CROPIX
Tomislav Bahorić i Ivana Travaš

Ivani je pak bijela haljina-tunika nosila cijeli stajling. Asimetričan kroj i volani na naramenicama dali su cijelom stajlingu vrckavu i simpatičnu dimenziju, a crna torba, bijele sandale i velike sunčane naočale zaokružili su cijeli look koji je idealan za kraj ljeta.

Tomislav Bahorić, sin dizajnerice Loredane Bahorić (Charlie design), također je za dnevni izlazak odabrao običnu majicu s printom, bermude od trapera i tenisice s dodatkom torbe preko tijela jer mu se stvari očito nije dalo nositi po džepovima.

Čitajte i:

Poznata influencerica više ne skriva odabranika: Prošetali zajedno, no još uvijek krije njegovo ime

Prijateljice na špici: Ležerne kombinacije za kraj ljeta začinile su neizostavnim hit komadima

Šarmantna glumica unijela veselje na špicu: Njezin svježi spoj 'prošao' bi i kod najstrožih kritičara

Ne skida osmijeh s lica: Andreja Ćupor nakon razvoda i otkaza izgleda bolje no ikad

Iskoristila je ljeto! Preplanula Kolinda Grabar-Kitarović opuštena na zagrebačkoj špici

Linker
12. travanj 2024 22:10