Opet sjajna!

Modni kritičari: Sarah Jessica najveća je zvijezda Tjedna mode u New Yorku

Donio je njujorški tjedan mode odlične revije, ali i inspirativne stajlinge poznatih i slavnih. Iako je bilo puno ‘zvučnijih‘ imena, glumica je bez problema ‘pomela‘ konkurenciju.

Na Tjednu mode u New Yorku, koji se održava od 9. do 14 rujna 2022., dizajneri su predstavili nove kolekcije za proljeće sljedeće godine. Revije nisu mogle propustiti ni brojne zvijezde iz manekenskog, filmskog i glazbenog svijeta. Mnoge od njih istaknule su se svojim stajlinzima, ali samo jedna je briljirala, barem tako pišu utjecajni modni magazini.

image

Gigi Hadid

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Gigi Hadid

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Gigi Hadid

Manekenka Gigi Hadid došla je pogledati revije omiljenih dizajnera u kožnom kompletu odvažne narančaste boje s crnim detaljima i reflektirajućom trakom što je cijelom outfitu dalo vrlo cool notu. Drugi dan pojavila se u crnoj monokromatskoj kombinaciji - širokim hlačama i kardiganu koje je spojila s kožnatim cipelama i torbom te hrpom zlatnog nakita.

image

Bella Hadid

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bella Hadid

Gigina sestra Bella nosila je vrlo zanimljivu traper haljinu kombiniranu s bomber jaknom, kožnatim čizmama i torbom od istog materijala. Koža i traper oduvijek su išli zajedno, a Bella je ovom outfitu dodala i kulerske sunčane naočale. Sljedećeg dana je bila raspoložena za nešto šareniji stajling - zelene hlače s aplikacijama, kratku kožnatu jaknicu odvažne boje, bijeli tank top i cipele u dvije boje.

image

Emily Ratajkowski

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Emily Ratajkowski

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Emily Ratajkowski

JASON MENDEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Emily Ratajkowski

Emily je za ovosezonski Tjedan mode u New Yorku bila vjerna svijetlim bojama, posebice bijeloj koju je spajala s crnom obućom i dodacima. No u jednom izlasku manekenka se malo poigrala blijedo-žutim kompletom koji je spojila s narančastim natikačama i torbicom napravljenom od metalnih karika.

image

Kendall Jenner

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Kendall Jenner

GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kendall Jenner

Manekenka i članica obitelji Kardashian-Jenner pretežno je nosila haljine s uzorcima, od kojih su nam dvije posebno zapele za oko - bijela s uzorkom cvijeća u maslinasto zelenoj boji te crno-bijela s apstraktnim uzorkom.

image

Anna Wintour

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Anna Wintour

JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Anna Wintour

Šefica američkog Voguea bila je u svom prepoznatljivom stilu - haljinama s uzorkom i kožnatim čizmama koje je obogatila kariranim kaputom i, naravno, velikim sunčanim naočalama.

image

Kim Kardashian

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kim Kardashian

Ni Kim nije htjela odstupati od onog što najčešće nosi u zadnje vrijeme, a to su uske haljine do poda s dodatkom rukavica. Ovoga puta isfurala je komad posut sjajnim kamenčićima, a uz njega je išla i pripadajuća torbica. Baš za Kim!

image

Nicky Hilton

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nicky Hilton

Modna dizajnerica i sestra Paris Hilton vrlo je dobro iskombinirala prugastu haljinu s Adidas torbicom i žutim sunčanim naočalama u avijator stilu.

image

Sarah Jessica Parker

SEAN ZANNI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Sarah Jessica Parker

Glumica Sarah Jessica Parker modu ima u malom prstu. Njezin stajling koji uključuje lepršavu suknju, blejzer, torbicu u dvije boje te šećer na kraju - upečatljive cipele na petu iz vlastite kolekcije SJP by Sarah Jessica Parker, o kojima su se odmah raspisali utjecajni modni magazini i portali ističući je kao najveću zvijezdu njujorškog tjedna mode..

image

Maye Musk

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Maye Musk

Pravo iznenađenje priredila je majka milijardera Elona Muska, Maye Musk, kada je na jednu reviju došla u šarenom plišanom odijelu i - s nogom u longeti. No, ozljeda ju nije spriječila da uživa u modi.

image

Janet Jackson

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Janet Jackson

Slavna pjevačica privlačila je mnogo pažnje na reviji Christiana Siriana, pojavivši se u crnim hlačama i blejzeru te prozirnim topom ispod kojega se vidio crni grudnjak.

image

Ava Phillippe

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ava Phillippe

Kći Reese Witherspoon i Ryana Phillippea također je odabrala prugastu haljinu koju je vrlo vješto spojila s ružičastim balerinkama i torbom u sličnom tonu.

image

Ella Bleu Travolta

Gregory Pace/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ella Bleu Travolta

Romantični bijeli komplet nosila je kći Johna Travolte i Kelly Preston. Ne vidimo je tako često u javnosti pa je ovo bilo pravo iznenađenje. Torbica u mint boji i nježno-ružičaste sandale zaokružili su njezin look.

Linker
19. travanj 2024 23:15