RTL-OVA VODITELJICA

Modni leksikon Antonije Blaće: ‘Adut za sve prigode su mi crni sako i bijela majica‘

Popularna voditeljica otkriva kako prati modne trendove, ali ne slijepo, jer joj je ipak najvažnije pristaje li joj odabrani komad i osjeća li se u njemu udobno. O svom je modnom stilu govorila za Gloriju IN i rubriku Modni leksikon.

Voditeljica i producentica Antonija Blaće, koju televizijska publika može gledati svakog radnog dana u RTL-ovom game showu ‘‘Dođi, pogodi, osvoji’’, nije žrtva modnih trendova. Od toga je li neki odjevni predmet trenutačno popularan na Instagramu 42-godišnjoj Šibenčanki mnogo je važnije kako joj nešto pristaje i koliko je udobno. Stoga u privatnoj sferi života preferira iznimno ležerne i multipraktične kombinacije, a kad joj je potrebna stručna “modna pomoć” oko izbora odjeće za posebne prigode, savjetuje se sa svojom stilisticom Ivom Gradišer.

image

Voditeljica Antonija Blaće

VEDRAN PETEH/CROPIX

Kako biste opisali svoj stil odijevanja?

- Najbliže istini bi bilo - za nijansu previše bezbrižno casual.

Nije vam, znači, nimalo važno da ste odjeveni po posljednjoj modi?

- Nisam tip osobe koja previše mari za trendove. Primijetim ih, naravno, ali ih nisam sklona pratiti - em se prebrzo mijenjaju za moj ukus, em ne postoji nitko kome baš svaki trendovski komad dobro pristaje, a ja ne želim biti ono što nazivaju žrtvom mode.

U čemu se osjećate najugodnije?

- Trapericama, majici i sakou, ili jaknici.

Koji vam je najomiljeniji komad garderobe?

- Predimenzionirana crna dolčevitka koju nosim godinama te kaubojske čizme koje me također već dugo služe.

Što vam je hit za aktualnu jesensko-zimsku sezonu?

- Smeđi kaput kariranog uzorka.

Koji je komad neizostavni dio vaše garderobe?

- Crni sako i bijela majica su moj adut za sve prigode.

image

Na seru novog showa RTL-a "Dođi, pogodi, osvoji"

IVANA NOBILO/CROPIX

Čije savjete o odijevanju rado slijedite?

- Poslovno često surađujem sa stilisticom Ivom Gradišer u čiji ukus ima puno povjerenje. A moram priznati da je često zagnjavim za savjete i o mom privatnom stajlingu.

Koja vam je najbolja kritika koju ste čuli o svom stilu, a koja najgora?

- Uh, bilo je tu svega... Nikada, doduše, nisam izazivala neke snažne reakcije svojim privatnim odabirom odjeće, no pred kamerama se volim poigrati modnim kombinacijama pa uvijek bude svakakvih komentara, od pozitivnih do negativnih.

Čitajte i: Omiljeni odjevni predmet Antonije Blaće: Odabrala ga je za projekt, zabavu s prijateljicom i filmsku premijeru

Što najčešće kupujete?

- Nikad nisam bila šopingholičarka, ali svejedno taj pritisak mode u svakome od nas stvara osjećaj da, eto, treba kupiti još jedan komad odjeće ili modnog dodatka. Pokušavam to promijeniti. Sad kad kupujem, pazim da bude pametnije i promišljenije nego prije.

Linker
18. travanj 2024 02:27