REUTERS
INSPIRACIJA

Modni pregled - najboljih 7 ovaj tjedan

Stigao je mjesec u kojem svi jure s domjenka na domjenak ili pak u slučaju glumaca - s jedne dodjele na drugu. U svakom slučaju prosinac je vrijeme različitih događanja za koje se izvlače najbolje modne kombinacije, a kojih sedam nas je ovog tjedna oduševilo pročitajte u nastavku.

Felicity Jones

Iako u filmu "Rogue One: A Star Wars Story" utjelovljuje opasnu djevojku, Felicity Jones za crveni tepih bira princeza krojeve. Ovog puta zablistala je u klasičnoj Christian Dior haljini.

10 December 2016 - Hollywood, California - Felicity Jones.
Profimedia, ADMedia

Emma Roberts

Pulover sa zvonolikim rukavima, čizme iznad koljena i mala torbica dominiraju ovom sezonom, a to zna i glumica Emma Roberts koja je za zimski shopping pokazala kako kombinirati tri must have komada.

West Hollywood, CA - Emma Roberts looks picture perfect as she leaves Fred Segal. The blonde star is wearing black pants and a cream knit sweater paired with camel thigh high boots as she leaves with her Ron Herman shopping bag.           December 13, 2016, Image: 308351200, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Bryce Dallas Howard

Nakon ovogodišnje dodjele Critics' Choice Awards svi su pričali samo o Bryce Dallas Howard jer je američka glumica na prestižnu dodjelu nagrada, za koju svi biraju luksuzne brendove, stigla u haljini brenda Topshop. Za žutu upečatljivu haljinu izdvojila je samo 250 dolara, a s njoj je kombinirala Miu Miu štikle i viseće naušnice Irene Neuwirth.

Actress Bryce Dallas Howard arrives at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.   REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Naomi Harris

Glumica Naomi Harris ponovno se našla na listi zahvaljujući upečatljivoj kreaciji koju je odabrala za premijeru filma "Collateral Beauty" u New Yorku. Cvjetna haljina Rosie Assoulin neupitno je hrabar izbor za zimu, a žutu nijansu s kreacije je prenijela na modne dodatke - cipele i clutch torbicu.

, Image: 308495525, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Jennifer Lawrence

Američka glumica i dalje je vjerna modnoj kući Dior. Za premijeru filma "Putnici" već je nosila tri kreacije luksuznog francuskog brenda, a posljednja je plava haljina od tila sa zanimljivim detaljima iz prve kolekcije nove kreativne direktorice Marije Grazije Chiuri.

Jennifer Lawrence attends the film premiere of
Profimedia, SIPA USA

Jessica Biel

S obzirom na to da je rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, svako pojavljivanje Jessice Biel izazove posebnu pažnju. Tako je bilo i na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards gdje je stigla u divnoj, lepršavoj kreaciji modne kuće Elie Saab i našla se na popisu najbolje odjevenih.

Actress Jessica Biel arrives at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Sarah Paulson

Američka glumica, zvijezda serijala "American Horror Story", našla se na popisu najbolje odjevenih zahvaljujući elegantnoj haljini Vera Wang koju je kombinirala s bijelom torbicom i crnim cipelama, a isticao se samo njezin ružičasti ruž na usnama.

Actress Sarah Paulson arrives at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 08:11