Odmjerena i elegantna

Modni stil Sanje Musić Milanović: Obožava nositi komade domaćih dizajnera, a haljine za posebne prigode dizajnira sama

Kada je riječ o modnim kombijacijama, hrvatska prva dama ništa ne prepušta slučaju. U svakom pojavljivanju u javnosti privlači puno pažnje pomno odabranim komadima, a po uzoru na prve dame drugih zemalja, često promovira hrvatski dizajn.

Na svakom događaju na kojem se očekuje državni vrh obično se očekuju i supruge naših političara koje redovito privuku najviše pažnje. Jedan od takvih događaja jest i Sinjska alka koja se u nedjelju tradicionalno održala u Sinju privukavši mnoge posjetitelje.

image
Sanja je i ove godine dala izraditi haljinu prema vlastitom dizajnu.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Među njima je bila i prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović koja je u društvu supruga, predsjednika Zorana Milanovića pomno pratila utrku. Njezin odabir outfita ponovno je bio glavni predmet rasprava, posebice zbog šešira brenda Kobali koje voli nositi na javnim događanjima.

Čitajte i: Ponovno zasjenile supruge: Sanja Musić Milanović i Sonja Jandroković u modnom dvoboju u Sinju

Sanja, inače po struci liječnica, haljinu je i ove godine dala šivati po mjeri kod svoje dugogodišnje krojačice, a lepršav kroj, bijela boja i neobičan uzorak odlično su joj pristajali uz šešir, dok je na nogama imala jednostavne crne balerinke.

image
Sanja Musić Milanović nosila je Kobali šešir i na prošlogodišnjoj Sinjskoj Alci.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Njezin stil mogli bismo opisati kao jednostavan, ali elegantan i profinjen te često bira haljine A kroja. Takvu je imala prošle godine na Sinjskoj alci i to upečatljive ljubičaste boje. Nju je također dala šivati po mjeri, a bila je obogaćena detaljima poput gumbića, vrpcom oko struka i neobičnim rukavima. Uz nju je imala i omiljeni Kobali šešir, ali u smeđoj boji ukrašen širokom mašnom.

Čitajte i: Na Sinjskoj alci svi su gledali u Sanju Musić Milanović: Zablistala od glave do pete u hit nijansi

Čitajte i: Prva dama sa stilom: Sanja Musić Milanović sjajnim odabirom stajlinga ponovno pokazala da elegancija nikada ne izlazi iz mode

image
Sanja Musić MIlanović i Nenad Sovilj.
MLADEN ŠARIĆ

Na nešto manje formalnim događajima, Sanja nije ništa manje elegantna. Tada umjesto haljina bira suknje A kroja i košulje, a za oko nam je posebno zapela ona koju je nosila na nedavnom predstavljanju najnovije kolekcije nakita Nenada Sovilja.

Svilena košulja i suknja u boji petroleja sjajno su joj pristajali uz njezinu tamnu kosu, a ovim je potezom pokazala da jednostavnost itekako pali.

Čitajte i: Makedonska veza! Ogrlica Sanje Musić Milanović oduševila modne sladokusce

image
Sanja redovito iznenadi nekim sjajnim detaljem poput ove statement ogrlice i kožnih detalja na haljini.
RANKO SUVAR/CROPIX

Da ponekad zna izaći iz komfor zone pokazala je u travnju na otvorenju godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitekata. Nosila je crnu, zvonoliku haljinu kombiniranog materijala te crne naočale i salonke, a usto je iskombinirala statement ogrlicu koraljno - crvene boje s potpisom makedonske dizajnerice hrvatskog podrijetla, Ivane Knez.

image
Sanja Musić Milanović na inauguraciji supruga Zorana nosila je Varteksovu haljinu.
DOMAGOJ KUNIĆ

Nezaboravan je bio i njezin stajling na inauguraciji Zorana Milanovića. Nosila je Varteksovu puder-ružičastu haljinu s asimetričnim centralnim detaljem koji se veže u struku, a ženstven i diskretan dekolte naglašavali su liniju njezinog vrata. Nježnu nijansu haljine spojila je s tamnim salonkama na visoku potpeticu, a od nakita je nosila naušnice i prsten s potpisom dizajnera Nenada Sovilja.

Linker
29. ožujak 2024 23:32