NE IZLAZI IZ MODE

Modno nepogrešiva kraljevna: Kate Middleton isti kaput nosi već dvije godine!

Vojvotkinja od Cambridgea vječna je modna inspiracija, a javnost je iznova oduševila kaputom kojeg nosi već dvije godine!

Jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i princ William posjet zdravstvenim radnicima na sjeverozapadu Engleske iskoristili su za modno usklađivanje elegantnim outfitima.

Kate Middleton za sastanak u Lancashireu na temu izazova u vidu zdravstvenih usluga na temu pandemije koronavirusa odabrala je elegantni vuneni kaput tamnije bež nijanse s potpisom brenda Massimo Dutti i sasvim jednostavnu smeđu pletenu haljinu-dolčevitu duljine ispod koljena.

image

Kraljevski par uskladio se outfitima.

DANNY LAWSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovoga puta kraljevska miljenica odlučila je zadržati se na "nude nijansama" pa je cijeli outfit zaokružila smeđim visokim čizmama na tanku potpeticu od brušene kože, a 'look' je istaknula i Missoma naušnicama čija se cijena kreće oko 100 dolara.

Čitajte i: Kate Middleton voli i potrošiti: Kardigan od gotovo 12 tisuća kuna zahvaljujući njoj rasprodan je u trenu

U vječnom klasiku koji ne izlazi iz mode

Posebnu pažnju prelijepa Kate privukla je upravo kaputom koji joj savršeno pristaje, a kojega nosi već dvije godine. To su primijetili i njezini obožavatelji na Instagramu pa su sastavili set fotografija s raznih događaja na kojima je vojvotkinja nosila upravo taj kaput - vječni klasik koji nikada neće izaći iz mode.

Za sastanak u bolnici Clitheroe, vojvoda William odjenuo je klasično tamno plavo odijelo, košulju nešto svijetlije nijanse i džemper bordo nijanse koji se savršeno uklopio u modni izričaj skladnog para.

Linker
19. travanj 2024 13:05