Profimedia, TEMP Rex Features
jarke vs. neutralne boje

Modno šarenilo: Kombinacije s Tjedna mode u Londonu nose samo najodvažnije

Modne blogerice, urednice i trendseterice pohrlile su u London na Tjedan mode koji je počeo 15. i traje do 19. veljače, nakon čega se seli u još jednu prijestolnicu mode, Milano. Brojni dizajneri predstavili su svoje nove kolekcije, a ulice su pune ekstravagantnih modnih kombinacija.

Fotografi imaju pune ruke posla dok se sve zaljubljenice u modu prešetavaju ulicama u pomno smišljenim outfitima. Dok su se neutralne i bež kombinacije do sada najviše isticale na aktualnim modnim tjednima koji su se do sada održali u New Yorku, Kopenhagenu i Parizu, uličnu modnu u Londonu obilježavaju jarke boje i outfiti koje bi se inače malo tko odlučio nositi. Renomirana dizajnerska imena poput Victorije Beckham, Vivienne Westwood i Ricarda Tiscija za Burberry predstavili su uzbudljive kolekcije za jesen 2019. godine, no ono što imamo prilike vidjeti na ulicama također je zanimljivo.

Crvene, ružičaste i zelene boje najviše iskaču i čine raznoliko šarenilo na inače sivim ulicama. Životinjski uzorak i dalje se zastupljen i viđamo ga na raznim modnim komadima, a popularan je i oversize trend, naročito kada su u pitanju jakne i sakoi. Upravo su sakoi jedan od komada koji je obožavan, a modne influencerice vole začiniti svoje kombinacije tako da ga nose u hlačama. Uz sakoe, pažnju privlače i modni dodaci poput torbica koje su, iako sve manje, efektni dio modnih priča. Od modnih dodataka ističu se i ukosnice za kosu koje se vraćaju kao sve popularniji dodatak te do nedavno zaboravljeni rajfovi.

Monokromatske kombinacije u bež bojama i one u jarkim nameću se kao dva trenda koja će obilježiti ovu sezonu. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih stajlinga koje su fotografi uhvatili.

Linker
25. travanj 2024 13:27