Neodoljiva obitelj

Modno usklađeni i nasmijani: Tisja Kljaković Braić i suprug prošetali osunčanom splitskom Rivom

Umjetnica je s obitelji prošetala centrom Splita, a i tom su prilikom pokazali koliko su uigrani kao tim.

Omiljena slikarica, karikaturistica i autorica Tisja Kljaković Braić iskoristila je sunčan dan u svom Splitu za opuštenu šetnju gradom uz supruga Igora i njihovu najmlađu članicu obitelji - kćerkicu Nastju. Skladan i nasmijan par ni da hoće ne može sakriti bliskost. Iskazali su je i usklađenom odjećom.

Umjetnica, koja je rodila uoči prošlog Božića, iskoristila je sunčani jesenski dan za šetnju Rivom. A dok je ona gurala kolica s djevojčicom, suprug ju je pratio u stopu i nježno pridržavao. Blaga splitska klima idealna je za slojevitu, a opet laganiju odjeću, a i Tisja i Igor su odabrali zelenu boju, kao zvijezdu svojih kombinacija. Sportski elegantan par pokazao je kako biti nepretenciozno dotjeran, a opet nesputan za sve aktivnosti koje zahtjeva maleno dijete.

image
Tisja Kljakovic Braić sa suprugom Igorom.
SASA BURIC/CROPIX

Tisja je zablistala u mantilu zelenkaste boje, kojeg je zavezala u struku. Ispod njega nazire se rub dugačke suknje u bež boji kao i klasična bijela košulja. Na nogama je imala iznimno atraktivne i praktične bijele gležnjače te cross-body torbicu u obliku valjka.

Modni sklad

Igor se držao sličnih boja, koje su bile za nekoliko nijansi pojačane. Zelenu vestu i hlače boje senfa definitivno su zvijezde jesenskog outfita, a on se odlučio za tamnu košulju koja se nazirala ispod veste, te tamnije tenisice.

Čitajte i: S Tisjom Kljaković Braić na njezinoj izložbi: ‘Malena Nastja sve nas je pomladila, kreće ciklus inspiriran njome‘

Na splitskom suncu sunčane naočale nisu modni, nego čak i zdravstveni dodatak, a ovaj par svoje također nije propustio staviti na lice. Tisja je, pak, dioptrijske naočale, poput prave zaposlene majke nosila na ovratniku košulje.

image
Tisja u slojevitoj kombinaciji idealnoj za jesen.
SASA BURIC/CROPIX

Kako je istaknula u razgovoru za Gloria.hr, rođenje malene Nastje pomladilo je i nju i supruga i u život im unio nevjerojatnu energiju koja joj je trenutačno, nesumnjivo i u budućnosti, ogromna doza inspiracije.

Na samu Novu godinu Tisja je opisala kako je izgledao njen drugi porod koji dan ranije, u KBC Split, a naravno i kako je izgledao povratak kući.

Čitajte i: Slavna karikaturistica Tisja Kljaković Braić o djeci i bračnim izazovima: 'Nema idealnog braka niti neke unikatne formule'

"Rodila se Nastja. Carskim rezom i to onim kad sve čuješ. Izvuka ju je Damir Roje. Neizmjerno smo mu zahvalni svi od čistačice pa do glavne sestre imali su jedan odnos u momentu kad nisi baš reprezentativan. Nekako sam bila najsličnija sumoborcu u lila spavačici KBC Split. Uglavnom, sunce me nakon četiri dana obasajalo kad je stigla vijet da nas puštaju dan prije Nove godine. Uzbuđeno javin Igoru, a njega priko mobitela oblija ladni znoj. Posljednje izlazi moja cimerica koja je čekala da joj muž usisa, a mog oš nema... tišina na odjelu, svi otišli. Ja čekam, suza suzu stiže. Šaljem priteće poruke, da ću zvat ćaću, taksi. Da ću izać u lila spavačici. Napokon sestra nosi robu za mene i malu. Spuštan se liftom. Sestra nosi malu. Nigdi žive duše. Eno ga...izlazi iz auta sa balunima. Pogledom dobro da nisam izbuzala sve balune. On šporke kose pune piture grli, ljubiplače, slikaje...kad me infark nije opalija... Dakle, u četiri dana otkako me nije bilo renovira je cilu kuću. -Sve je bilo na srid sride kad si nazvala-, kaže. Sve što je godinama čekalo sve je napravija. A cvića... Opet sam mu rekla:'Divno, a koliko si to platija?”, opisala je tada Tisja.

Linker
12. travanj 2024 12:40